• Nevavprestij
EGE Düzenleme Tarihi : 10 Kasım 2020 10:09 Haber Girişi : 10 Kasım 2020 10:12

'Gamze'nin ölümüne intihar süsü vermek istediler'

'Gamze'nin ölümüne intihar süsü vermek istediler'
Isparta'da, 13 Ekim'de erkek arkadaşının öldürdüğü Gamze Esgicioğlu'nun (23) Denizli'nin Kale ilçesinde yaşayan ailesi, kızlarının ölümüne kan izleri silinip, kanlı kıyafetleri değiştirilerek, intihar süsü verilmek istendiğini iddia etti

Isparta'da, 13 Ekim'de erkek arkadaşının göğsünden bıçaklayarak öldürdüğü Gamze Esgicioğlu'nun (23) Denizli'nin Kale ilçesinde yaşayan ailesi, kızlarının ölümüne kan izleri silinip, kanlı kıyafetleri değiştirilerek, intihar süsü verilmek istendiğini iddia etti.

voyage otel

 

Gamze Esgicioğlu'nun Denizli'nin Kale ilçesi Demirciler Mahallesi'nde yaşayan annesi Ümmühan ile babası Mehmet Esgicioğlu, kızlarının ölümüne intihar süsü verilmek istendiğini iddia etti. Gamze'nin her gün kendisini görüntülü aradığını ancak olay günü aramadığını anlatan çiftçi baba Mehmet Esgicioğlu, şunları söyledi: 

"Kızım harika bir insandı. Her gün görüntülü arar konuşurduk. Olay günü aramadı. İçimize bir ateş düştü. Aynı gün ölümünü haberlerden öğrendik, yıkıldık. Şüphelilerin ifadelerini öğrenince, kızımın hunharca öldürüldüğünü öğrendik. Şüphelilerden Hasan Bölüm ifadesinde, kızımın bıçakla saldırdığını, kendisini korumak için elini çevirdiğinde saplandığını söylemiş. Kanlı taytını çıkarıp, karşı dairede yaşayan Muharrem Kökçıkaran'ın çamaşır makinesine atmışlar. Evdeki kan izlerini temizlemişler. Kızımı bıçaklayan Hasan Bölüm'ün yardım istediği Muharrem Kökçıkaran eve geldiğinde kızım canlıymış, daha ölmemiş su bile istemiş."

'GAMZE'NİN ÖLÜMÜNE İNTİHAR SÜSÜ VERMEK İSTEDİLER'

Acılı baba Esgicioğlu, Gamze'nin bıçaklanmasının ardından şüphelilerin 45 dakika boyunca 112 Acil'i aramadıklarını söyleyerek, "Aralarında ne yapacaklarını bilememişler, intihar süsü vermek istemişler. Aralarında 112'ye ne diyeceklerini bile konuşmuşlar. Kızım bıçaklandıktan sonra, 45 dakika geçmiş, erken müdahale olsaydı kızım yaşıyor olacaktı. Kan kaybından kızım öldü. Kızımı göz göre göre ölüme terk etmişler. Muharrem Kökçıkaran'ın serbest kalması bizi yaraladı. Adalet yerini bulacaktır, biz güveniyoruz. O da tutuklanmalı. Kanlı elbiselerini çıkartıp, çamaşır makinesine atıyorlar, kimin attığı belli değil. Benim kızımın olayı Şule Çet davası gibi olmasın. Hak ettikleri cezayı almalarını istiyoruz. Bizim kızımız öldü, bunlar ne kadar ceza alırlarsa alsınlar o artık geri gelmeyecek" dedi.

 

Olaya ilikin Gözaltına alınan Hasan Bölüm ile arkadaşı Muharrem Kökçıkaran (30) sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Bölüm tutuklanırken, Kökçıkaran adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.