• raşit emir süer
EGE Haber Girişi : 03 Haziran 2021 16:45

Fuhuş operasyonu zanlıları adliyeye sevk edildi

Fuhuş operasyonu zanlıları adliyeye sevk edildi
Muğla’nın Bodrum ilçesi ile 5 ilde eş zamanlı düzenlenen fuhuş operasyonunda 11 farklı ülkeden 50 kadını turizm sektöründe iş vaadiyle kandırarak fuhuşa sürüklediklerini iddia edilen ve yakalanan 31 kişi bugün adliyeye sevk edildi.

Haber Merkezi- Muğla’nın Bodrum ilçesi ile Manisa, Sakarya, Şanlıurfa, Aydın ve Antalya illerinde  düzenlenen fuhuş operasyonunda 11 ülkeden 50 yabancı uyruklu kadın ile fuhuşa aracılık ettikleri saptanan 31 kişi yakalanarak göz altına alınmıştı.

voyage otel

 

21 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

 

Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro ekipleri tarafından yapılan operasyonda gözaltına alınan ve aralarında taksi şoförü, pansiyon işletmecisi, kaptan ve minibüs şoförlerinin bulunduğu 21 kişi bugün Bodrum’da adliyeye sevk edildi. 10 kişinin sorgulamasının devam ettiği belirtildi.

Yapılan operasyonlarda otel, ev ve işyerlerine yapılan baskınlarda suç unsuru olarak kullanılan 8 sim kart, 3 bilgisayar,  71 adet cep telefonu, bir yivsiz av tüfeği, 3 gram metamfetamin uyuşturucu, 55 kök kenevir, ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 32 adet mermi, kalem silah diye tabir edilen el yapımı suikast silahı ele geçirilmişti.