• Nevavprestij
EGE Haber Girişi : 01 Eylül 2021 14:20

FLAŞ GELİŞME! Yangında Zarar Gören Marmaris'teki 2 Parsel Satışı Çıkarıldı!

FLAŞ GELİŞME! Yangında Zarar Gören Marmaris'teki 2 Parsel Satışı Çıkarıldı!
Mülkiyeti Hazine’de olan toplam 31 parsel, Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle satışa çıktı. Satışa çıkan taşınmazlar arasında, geçtiğimiz günlerde yaşanan yangın faciasında  etkilenen Marmaris'te denize sıfır konumda iki parsel de bulunuyor.

HABER MERKEZİ -  Mülkiyeti Hazine’de olan Antalya, Aydın, Mersin, Muğla ve İzmir’de bulunan toplam 31 parsel, Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle satışa çıktı.

voyage otel

 

Satışa çıkan taşınmazlar arasında, günlerce söndürülemeyen yangınlarda ormanlarının bir kısmını kaybeden Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler mahallesinde denize sıfır konumda iki parsel de yer aldı. Toplam 640 metrekare büyüklüğünde olan iki parselin her iki yanında da turizm tesisleri bulunuyor.

 

YANAN YERLER DE SATIŞTA 

 

Yangında ormanlarını kaybeden İçmeler mahallesinin sahilinde bulunan iki parselin dışında, Fethiye ilçesi Karargözler mahallesinde bir parsel de satışta çıkarıldı. Denize sıfır konumda bulunan ve yat limanının sınır hattında yer alan bin 313 metrekare alana sahip arazi de 4438 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararı ile satılacak.

 

ÇEŞME'DE 176 BİN METREKARE SATILACAK

 

Satışa çıkan parseller arasında, İzmir’in turizm merkezi olan Çeşme ilçesindeki parseller dikkat çekti. Çeşme’de, farklı mahallelerde 24 parsel satılacak. 24 parselin 16’sı ise Alaçatı mahallesinde yer alıyor. İzmir’in öne çıkan turizm merkezinde, 114 bin 958 metrekare arazi satılacak.