• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 08 Nisan 2024 23:00

FİLİZ BAŞKAN'DAN ORTAKLAŞMA ÇAĞRISI

FİLİZ BAŞKAN'DAN ORTAKLAŞMA ÇAĞRISI

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Efes Selçuk Belediye Meclisi’nin yeni üyelerine çağrıda bulundu. Yeni başlayacak olan çalışma dönemi için bir yol haritası çizen Filiz Başkan; “İlk beş yılın deneyimiyle ikinci beş yılın yönetim planının taslağı hazır. Şimdi Efes Selçuk için çalışma zamanı” dedi.

voyage otel

 

HERKESİN KAZANDIĞI BİR NOKTAYA ULAŞMAYI HEDEFLİYORUZ

 

Meclis üyelerine yapmış olduğu çağrıda geride kalan beş yılın deneyimleriyle yeni bir döneme hazır olduklarını belirten Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel halkla birlikte yönetim vurgusu yaparak; “İkinci beş yılın yönetim planının taslağı hazır ama biz tüm Efes Selçukluların ve bilim insanlarının fikirlerini alarak planımızı ortaklaştırmak ve geliştirmek istiyoruz. Bu kapsamda atacağımız adımlardan birisi de geçtiğimiz yaz düzenlediğimiz Efes Selçuk Dayanıklı Kent Konferansı’nın çıktılarıyla yol almaya devam ederken tüm yurttaşlarımızın katılımı ve bilim insanlarının rehberliğinde herkesin kazandığı bir noktaya ulaşmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

 

ÇÖZÜMÜN DE PARÇASI OLAN BİR ANLAYIŞLA…

 

Seçilen tüm meclis üyeleri için bayram tatili sonrasında başlayacak çalışma dönemini işaret eden Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel; “Bayram tatili boyunca başta seçilmişler olmak üzere her hemşehrimiz, eksiğimiz nelerdir ve nasıl çözebiliriz diye düşünerek geçirmeli, memleketimize o gözle bakmalı. Ayrıca sadece sorun ya da ihtiyaçların yanı sıra, çözümün de bir parçası olan bir anlayışla hareket etmeye davet edeceğiz. Bayram sonrasında tekrar bir araya geleceğiz ve bu noktada hepimize düşen bir görev var: Sorunları ve ihtiyaçları tespit ederek birlikte çözeceğiz...” dedi.