• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 20 Şubat 2024 12:14

Filiz Başkan'a destek artıyor

Filiz Başkan'a destek artıyor
Efes Selçuk'ta seçimlere güçlenerek giren Filiz Ceritoğlu Sengel'e bir destek de yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Zafer Partisi İlçe Başkanlığından istifa eden Esat Cengiz'den geldi.

Dün partilerinden istifa ederek seçimlerde Filiz Ceritoğlu Sengel'i destekleme kararı alan İYİ Parti'nin ardından şimdi de Zafer Partisi Selçuk İlçe Başkanı Esat Cengiz ve yönetim kurulu üyeleri partilerinden istifa ederek Filiz Başkanı destekleme kararı aldıklarını açıkladılar.

voyage otel

 

 


Seçimlere sayılı günler kala Efes Selçuk'ta Cumhuriyet Halk Partisi adayı Filiz Ceritoğlu Sengel'e destekler artmaya devam ediyor. İYİ Partiden sonra Zafer Partisi Selçuk İlçe Başkanı Esat Cengiz beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte partisinden istifa ederek CHP'nin Efes Selçuk adayı Filiz Ceritoğlu Sengel'i destekleme kararı aldıklarını açıkladı.

 


Yolumuz Cumhuriyet yoludur

 

Partisinin genel merkezi tarafından adaylık teklifi edildiğini, ancak bu teklifi kabul etmediğini belirten Esat Cengiz, yönetim kurulu arkadaşları ile birlikte partilerinden istifa ederek seçimlerde Filiz Başkanı destekleme kararı aldıklarını ifade etti. Veteriner Teknikeri Laborant Esat Cengiz, istifa sonrası yaptığı açıklamada; "Kuvayı milliye adına sağ veya sol bölünme diye bir şey olamaz, yolumuz Cumhuriyet yoludur. Bugün daha çok Cumhuriyet için laiklik için bir olma zamanıdır. Siyasi tetikçilik yapan, rant düzeninin karşısında Filiz Başkanımızın yanında olacağız" dedi. Esat Cengiz, açıklamasında ayrıca; "Unutulmasın ki yaydan çıkan ok, ağızdan çıkan bir söz, Cumhuriyet için kaçırılmış bir fırsat hiçbir zaman geriye dönmeyecektir" diye konuştu.