• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 09 Şubat 2024 10:35

Fethiye'de Behçet Saatçi

Fethiye'de Behçet Saatçi
Fethiye'de dört dönem belediye başkanlığı yapan Behçet Saatcı, İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı önünde düzelenen programda İyi Parti Fethiye Belediye Başkan adaylığını açıkladı.

İsmi Muğla Büyükşehir için de geçen Fethiye'nin önemli isimlerinden Behçet Saatçi İyi Parti Fethiye Belediye Başkanlığı Adaylığını açıkladı. 

voyage otel

 

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı önünde düzelenen programa İyi Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, AK Parti Fethiye İlçe eski Başkanı Kadir Sarıhan, MHP Fethiye İlçe eski Başkanı Osman Cura, CHP’den istifa eden Mustafa Toklu, yönetim kurulu üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı. Yoğun bir ilgi ile karşılanan İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 20 yıllık süreçte yaptığı çalışmaları anlattı.

 

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, “Burada her partiden arkadaş var. Buraya farklı siyasi görüşten olan ve buraya gelen herkese teşekkür ediyorum. Adaylığımı açıklamak için herkesten yoğun talep aldım. Döndük dolaştık ve tekrardan Fethiye’de buluştuk. Bu işi tamamlamak, boynumuzun borcu! Bizim kavga ve dövüşle işimiz yok. Diğer aday arkadaşlara da başarılar diliyorum. Rahat olun, bu seçim en kolay sonuçlandırdığımız bir seçim olacak. Eskiden yalancının mumu yatsıya kadar yanar derlerdi. Şimdi bu sosyal ortamda yalancının mumu bir saniye bile yanmıyor, hemen her şey ortaya çıkıyor. O yüzden yalanın arkasına sığınacağına, ola ki yanlış yaptın dosdoğru olmakta fayda var. Siyaset borsasının kurulduğu, başkan adaylarının verdiği paraya göre belirlendiği, liyakatin menfaate tercih edildiği bir ortamda birilerinin çıkıp; bu iş böyle olmaz demesi gerekiyordu. Bizim yaptığımız da bu. Fethiye’yi tapulu malı sananlara Fethiyelinin cevabı vardır. Beşkazalılık ruhu dayatmaya boyun eğmez. Bu kadar kirliliğin içinde yeni bir yol açmak, sizlere alternatif bir seçenek sunmak zorunluluğundayım. Birçok arkadaşımız sandığa gitmeyecekti, biz bir yerde onu da sağlıyoruz, hep beraber demokrasinin gerçekleşmesine vesile oluyoruz. Bu bizim şahsi kararımız değil, sokağın sesi bu göreve talip olmaya çağırdı. Tüm genç kardeşlerimize açık yüreklilikle seslenmek istiyorum; sizlere yol açacağım. Yoksa 20 sene başkanlık yapmış bir adam, 5 yıl daha başkanlık yapmak için yola çıkmazdı. Halkın sesine kulak verip Fethiye’mizin sahipsiz olmadığını ve Fethiye’mizi tekrar Fethiye sevdalılarına teslim etmek için bize yüklenen sorumluluktan geri durmadım. Belediye başkanı deyine akla şu gelir; halkın dilinden, belinden, elinden emin olduğu insan anlaşılır. Çok şükür 20 yıllık görev sürecinde siz saygıdeğer Fethiyelilerin yüzünü yere eğecek hiçbir sorunumuz olmadı'' dedi.