• raşit emir süer
BODRUM ÖZEL Haber Girişi : 05 Nisan 2020 14:40

Fen işleri ekipleri tam kadro Bitez mesaisinde

Fen işleri ekipleri tam kadro Bitez mesaisinde
Muğla Büyükşehir ve Bodrum Belediyesi’nin ortak çalışmasıyla Bitez Mahallesi Adliye Caddesi üzerinde yağmur suyu drenaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından başlayan asfalt serim işlemi tamamlandı.

Gaz Deresi ile Çakıllı Dere arasında Adliye Caddesi üzerinde kalan kısımda 620 metrelik mesafede 2’ye 2 metre ölçülerinde kutu menfez çalışmalarının tamamlanmasının ardından Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen asfalt çalışmaları tamamlandı. Tüm ekiplerini bölgede görevlendiren Fen İşleri Müdürlüğü, kısa sürede tamamladığı çalışmada yaklaşık 900 metre sıcak asfalt serimi gerçekleştirirken, bu çalışmada 2.450 ton sıcak asfalt kullanıldı. Ekipler caddeye çıkan ara sokakların bir kısmında da asfalt çalışması yaparken, bazı sokaklarda da bordür çalışması yaptı.  Cadde üzerinde ayrıca kaldırım imalatı çalışmaları da devam ediyor.

voyage otel

Bölgedeki çalışmaları gün gün takip eden Bodrum Belediye Ahmet Aras, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini özverili çalışmalarından dolayı kutlarken, Bitez'in önemli bir sorununu halletmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Başkan Aras asfalt çalışmaları devam ederken, Bitez Mahalle Muhtarı Seda Özgüçlü, Belediye Başkan Yardımcısı Önder Batmaz ve Fen İşleri Müdürü Ece Erdoğan Karadan ile birlikte hem asfalt çalışmasının tamamlandığı Adliye Caddesinde, hem de Bitez Köyiçi mevkii genelinde incelemelerde bulundu. Başkan Aras, muhtar Seda Özgüçlü'ye vatandaşlardan gelen talepleri yerinde inleyerek gerekli işlerin yapılması için ilgili birim sorumlularına talimat verdi.

Bölgede incelemelerini sürdüren başkan Aras, yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür eden vatandaşlar ile sosyal mesafe kuralına uyarak kısa süreli sohbet etti. Vatandaşların da istek ve önerilerini dinleyen başkan Aras, 3 saatlik incelemenin ardından bölgeden ayrıldı.

 

 

İYİ Parti'den teşekkür mesajı

 

İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber de yapyığı açıklama ile Ahmet Aras ve ekibine teşekkür etti: Kanber, "Bitez'in İçinden Geçen ve Her Yağmur da Halkımızın Hayatını Felç Eden Deremiz  Yeraltına Alınarak Bitez Halkının Bu Büyük Sorunu Çözülmüştür. Emeği geçen Başta Bodrum Belediye Başkanımız Sn. Ahmet Aras Olmak Üzere, Başkan Yardımcılarımıza, Meclis Üyeleri,  Bodrum Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına, Emeği Geçen Herkese, Sabır Gösteren Bitez Halkı ve Esnafına Teşekkür Ederiz. Güle Güle Kullanmak Dileğiyle" ifadelerini kullandı.