• Nevavprestij
KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 13 Temmuz 2021 15:18

Eşraf Sahnesi Bayram Tatilinde De Bomba Gibi

Eşraf Sahnesi Bayram Tatilinde De Bomba Gibi
Her tabağında ayrı lezzet barındıran Eşraf Bar & Grill ile nezih bir ambiyansta, benzersiz ve keyifli Bodrum geceleri sizleri bekliyor. Geçtiğimiz günlerde kapılarını Bodrum’a açan Eşraf Bar & Grill, sahnesinde ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor.

Her tabağında ayrı lezzet barındıran Eşraf Bar & Grill ile nezih bir ambiyansta, benzersiz ve keyifli Bodrum geceleri sizleri bekliyor.
Geçtiğimiz günlerde kapılarını Bodrum’a açan Eşraf Bar & Grill, sahnesinde ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor.

voyage otel

Açılış gecesi Kendine özgü ses rengi, tarzı ve farklı yorumlarıyla Türk Müzik Dünyasına yeni bir form kazandıran Birsen Tezer’i sahnesinde konuk eden Eşraf Bar & Grill, önümüzdeki günlerde Ali Poyrazoğlu, Soner Olgun ve Yağmur Akoğlu gibi ünlü isimleri sahnesinde ağırlamaya hazırlanıyor.


16-22 ve 30 Temmuz akşamları Ali Poyrazoğlu’ndan ezber bozan bir performansla, Bodrum’da tek ve gerçek bir kabare gösterisi izleyeceğiniz Eşraf Bar & Grill’de, 17-24 ve 31 Temmuz akşamları Yağmur Akoğlu, farklı yorumu ve yumuşak tınılı sesi ile en sevilen şarkıları Eşraf Bar & Grill misafirleri için seslendirecek.  
20 Temmuz akşamı Soner Olgun Kurban Bayramının ilk akşamını Eşraf Bar & Grill’de geçirenlere “İyi Bayramlar” derken, 21-28 Temmuz akşamları Gizem Türkmen MSA şeflerinin yorumlarıyla her biri eşsiz tatlara dönüşen lezzetlere sesi ile ayrı bir tat katacak.

 


22 ve 29 Temmuz akşamlarının en ALA konuğu ise Burcu Güney. Repertuvarında birçok farklı tarzda şarkıya yer veren Burcu Güney, Eşraf Bar & Grill sahnesinden herkesin hayatında yer eden şarkıları seslendirecek. 

 

Diptonik Grubundan tanıdığımız Neco ve Pınar, 27 Temmuz akşamının yıldızları. Muhteşem yorumları ve repertuvarı ile Neco ve Pınar ikilisi, seslendirecekleri şarkılarla kimi zaman romantizmi, kimi zaman da coşkuyu körükleyecekler. 
Kısacası, Kurban Bayramı tatilinde Bodrum’u tercih edenler, Bodrum’da lezzet ve nezih eğlenceyi bir araya getiren Eşraf Bar & Grill ile tatil gecelerine tat katacaklar. 

 

EŞRAF BAR & GRILL HAKKINDA


Ortakent Golf Kulübü yanında yer alan, ahşap bir köprüyle kapısından içeriye adım attığınız andan itibaren değişimi hissedeceğiniz Eşraf Bar & Grill, yılın 12 ayı boyunca güler yüzlü ve deneyimli personeli ile misafirlerini ağırlıyor. 
Zeytin ağaçlarıyla çevrili huzur dolu bahçesinde, işinin uzmanı MSA şeflerinin yorumlarıyla her biri eşsiz tatlara dönüşen, smoked ve dry aged etler, taş fırında pişen ince hamur pizzalar, mezeler, atıştırmalık başlangıçlar, salatalar, tatlılar ve Pazar brunchları ile sizlere muhteşem lezzetler sunan Eşraf Bar& Grill, yaklaşık 2 dönümlük bahçesinde yer alan 150 kişilik oturma kapasitesiyle özel organizasyonlara da ev sahipliği yapıyor.