Erdoğan'dan normalleşme süreci ile ilgili yeni açıklama

Erdoğan normalleşme sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu
AKP MYK toplantısı öncesinde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hayatı bu derece sınırlandırmanın ülkemize nasıl bir maliyeti olduğunun farkındayız. Fedakarlık yapmazsak çok daha ağır kayıplar yaşayacağımızı da biliyoruz. Bir müddet daha dişimizi sıkacağız. Normalleşme takvimi olgunlaştığında paylaşacağız" dedi. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan AKP MYK toplantısı öncesinde açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasından satır başları şöyle: Tedbirleri uygulamaya tavizsiz devam etmemiz gerek. Bir müddet daha dişimizi sıkacağız ve güzel günlere de kavuşacağız. Fedakarlık yapmazsak çok daha ağır kayıplar yaşayacağımızı da biliyoruz.
İnşallah ülkemizde üretim çarkları yeniden dönmeye, halkımızın ve devletimizin kasası dolmaya devam edecektir. Dünyadaki değişimin mahiyeti, ülkemizin önünde çok büyük fırsat pencereleri açılmakta olduğuna işaret ediyor. Devlet ve millet olarak hep birlikte gereken iradeyi gösterip, hazırlıklarımızı tamamlayıp, çok çalışarak bu tarihi fırsatı değerlendirmekte kararlıyız.
- 22:43Ateşkes kararına rağmen İsrail durmuyor: Lübnan'ın güneyine hava saldırıları devam ediyor
- 22:34Güneş'te ardı ardına iki büyük patlama: Radyo iletişiminde sorunlar yaşandı
- 22:25Kuzey Kutbu'nun buzlu derinliklerinde şok keşif: Metanla beslenen yaşam formları ortaya çıktı!
- 22:15Okyanusun derinliklerinde dev bir ada: Bilim ve madencilik karşı karşıya geliyor
- 22:07Binalar sanata dönüşüyor: Güneş panelleri artık renkli ve desenli!




