• Nevavprestij
ÇEVRE -YAŞAM Düzenleme Tarihi : 31 Ekim 2020 12:26 Haber Girişi : 31 Ekim 2020 12:28

Enkaz altından iyi haberler: 17 saat sonra 4 mucize

Enkaz altından iyi haberler: 17 saat sonra 4 mucize
İzmir'de arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü enkaz alanlarından, 4 kişi yaklaşık 18 saat sonra yaralı olarak kurtarıldı.

İzmir'de arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü enkaz alanlarından, 4 kişi yaklaşık 18 saat sonra yaralı olarak kurtarıldı. Arama kurtarma ekiplerinin çalışmaları sonucu kurtarılan  Gülçin Aykut Soydan, Hülya Özmek, Nurcan Tosun ve İnci Okan isimli vatandaşlar, kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altına alındılar.

voyage otel

İKİ AYRI ENKAZDAN DÖRT GÜZEL HABER

Arama kurtarma ekiplerinin çalıştığı enkazlardan iyi haberler de geliyor. 18 saat süren çalışmalarda Yılmaz Erbak Apartman enkazından Gülçin Aykut Soydan ve Hülya Özmet  isimli iki  kadın yaralı olarak kurtarıldı. Soydan ve Özmet kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Rıza Bey Apartmanı'nda enkaz altında kalan İnci Okan isimli 16 yaşındaki genç kız ile Nurcan Tosun 18 saat sonra enkaz altından yaralı bir şekilde kurtarıldı. Enkazdan çıkarılan iki kişi hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

KURTARMA EKİPLERİ DÖNÜŞÜMLÜ ÇALIŞIYOR

Enkaz başında zamana karşı çalışan kurtarma ekipleri ise gece boyunca dönüşümlü olarak çalışıyor. Kızılay bölgede sokakta kalan vatandaşlara havanın soğuması ile birlikte battaniye dağıtırken, enkaz başında bekleyen enkaz altında kalan vatandaşların yakınlarının umutla bekleyişi sürüyor.