• Nevavprestij
KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 08 Ocak 2022 19:25

Elif Vurgun: 2022 benim yılım olacak

Elif Vurgun: 2022 benim yılım olacak
Henüz 21 yaşında olan ve profesyonel olarak 4 aydır sanat camiasında olan Elif Vurgun, özel açıklamalarda bulundu

Henüz 21 yaşında olan ve profesyonel olarak 4 aydır sanat camiasında olan Elif Vurgun, özel açıklamalarda bulundu. Vurgun, "2022 yılının benim yılım olacağını ve ciddi çıkışlar yapacağıma inanıyorum." dedi. 

İşte Elif Vurgun'un TURKTIME'a özel açıklamaları:

Gelen yorumlar gerçekten hep olumlu yönde çünkü şarkının sözü ve müziği bana ait olması insanları şaşırttı ve heyecanlandırdı. Yani üretebildiğim için bu baya büyük bir şans benim için insanlarda kalıplaştırılmış şarkılardan çok sıkıldı. Halk değişiklikler istiyor. Yeni sesler istiyor. Yeni sözler yeni ritimler. Ben de her kesime hitap edebilecek şarkılar yazıyorum tamamen yaşadığım tattığım duygulardan oluşan hissiyatlar üzerine. Güm Güm ilk çıkarttığım teklim. Bundan sonra da zaten bu işin içinde yer alacağım. Ufaktan da olsa Single'ım ile sahne aldım büyük organizasyonlarda. Her şarkımın bi öncekinden daha iyi olması gerekiyor. Çok hırslıyım başarmayı seviyorum. Güm Güm çok özel bir şarkı gerçekten kalbimdeki hisleri kaleme döktüm. 


2022 BENİM YILIM OLACAK

Daha 21 yaşındayım yolun çok başındayım profesyonel olarak 4 aydır bu camiadayım ama uzun yillardır söz beste yapıyorum ve bu sektörde çok arkadaslarım var onların yanında piştim ve kendimi sahneye bu dünyaya ait hissediyorum. Gelen yorumlar hoşuma gidiyor herkes destek veriyor tanımadığım insanlardan güzel enerji almak çok hoşuma gidiyor bu beni motive edip daha iyi işler yapmamı sağlıyor. 2022 yılının benim yılım olacağını ve ciddi çıkışlar yapacağıma inanıyorum. Bana destek olan ailem ve arkadaşlarım hep yeni bir çıkış yapacak sanatçı olacağımı özellikle Z kuşağına hitap edeceğimi düşünüyorlar. Güzel projelerle çıkış yapacağım. 

voyage otel