• Nevavprestij
EGE Haber Girişi : 15 Şubat 2022 15:34

Ege'de 76 kaçak göçmen kurtarıldı

Ege'de 76 kaçak göçmen kurtarıldı
Muğla’nın Marmaris  ve Bodrum ilçelerinde onlarca göçmen yakalandı.  Kaçak göçmenler işlemleri ardından jandarma aracılığıyla Muğla İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi. 

Muğla’nın Marmaris  ve Bodrum ilçelerinde onlarca göçmen yakalandı. Marmaris ilçesine 65 kilometre mesafedeki Bozburun Mahallesi Bozukkale Mevkisi açıklarında devriye görevinde bulunan Güney Ege Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanlığı ekipleri, 11-13 Şubat tarihleri arasında 2 can salı ve bir lastik botta 43 kaçak göçmen ile organizatör olduğundan şüphelenilen balıkçıyı kurtardı. 

voyage otel

 

Jandarma’da gözaltına alınan bir insan kaçakçısı şüphelisi yapılan işlemleri ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartı ve yurt dışına çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı.

 

BODRUM'DA 33 KAÇAK GÖÇMEN YAKALANDI

 

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ise yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan 33 kaçak göçmen Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından kurtarıldı.

Her iki ilçede yakalanan kaçak göçmlerin kimlik tespiti ve doktor kontrolü yapıldı. Kaçak göçmenler işlemleri ardından jandarma aracılığıyla Muğla İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi.