• Nevavprestij
BODRUM ÖZEL Haber Girişi : 17 Temmuz 2021 12:33

EFES SELÇUK PAMUCAK SAHİLİ’NDE YAZ VE MÜZİK KAMPI

EFES SELÇUK PAMUCAK SAHİLİ’NDE YAZ VE MÜZİK KAMPI

Efes Selçuk Pamucak Sahili, İzmir Yaz ve Müzik Kampı’na ev sahipliği yapıyor. 16- 18 Temmuz tarihleri arasında Pamucak Sahili’nde düzenlenen kampa Türkiye’nin her yerinden 3000’e yakın genç katılıyor.

voyage otel

Efes Selçuk’un eşsiz kumuyla ünlü Pamucak Sahili bir kez daha önemli bir kampa ev sahipliği yapıyor. Daha önce düzenlenen birçok etkinlikte gençleri deniz ve doğanın içinde kültür sanat aktiviteleri ile buluşturan Pamucak Sahili bu kez de Yaz ve Müzik Kampı’nda gençleri bir araya getiriyor.

Gezginlerin Interrail başta olmak üzere tüm seyahatlerinde acil ihtiyaçlarına cevap vermek, onları seyahate hazırlayıp  ‘’seyahat etmek ve yolda olmak’’ felsefesinin daha çok insana ulaşmasını sağlamak amacıyla kurulan Interrail Türkiye topluluğunun kamp oluşumu olan CampRail tarafından organize edilen Yaz ve Müzik Kampı’nda katılımcılar müzik ve denizin yanı sıra yoga, voleybol, meditasyon, pilates, açık hava sineması gibi etkinliklerle dolu dolu bir kamp deneyimi yaşayacaklar.  Yaz ve Müzik Kampı için Pamucak’a gelen 3000 genç ayrıca kent turuyla da Efes Selçuk’u gezecek.