• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 20 Şubat 2024 09:39

Düzensiz göçmen operasyonları sürüyor

Düzensiz göçmen operasyonları sürüyor
Sahil Güvenlik güçlerince Ege'de dün yapılan 3 operasyonda toplam 84 düzensiz göçmen ve beraberinde 39 çocuk yakalandı

Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan verilen bilgiye göre İzmir Dikili, Çanakkale Ayvacık ve Muğla Bodrum açıklarında 3 lastik bota operasyon yapıldı ve düzensiz göçmenler kurtarıldı.

voyage otel

 

 

03.21’de, İzmir ili Dikili ilçesinde görevli Sahil Güvenlik Mobil Radarı (MORAD-10) tarafından lastik bot içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğunun tespit edilmesi üzerine görevlendirilen Sahil Güvenlik Botu (KB-40) tarafından hareketli lastik bot durdurulmuş ve içerisindeki 27 düzensiz göçmen (beraberinde 15 çocuk) yakalandı.

 

 

08.00’de, Muğla ili Bodrum ilçesi açıklarında lastik bot içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğu bilgisinin alınması üzerine görevlendirilen Sahil Güvenlik Botları (KB-112, KB,35) tarafından hareketli lastik bot durdurulmuş ve içerisindeki 30 düzensiz göçmen (beraberinde 5 çocuk) yakalandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

21.55’te, Çanakkale ili Ayvacık ilçesi açıklarında lastik bot içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğu bilgisinin alınması üzerine görevlendirilen Sahil Güvenlik Gemisi (TCSG-61) ve Sahil Güvenlik Botu (KB-20) tarafından hareketli lastik bot durdurulmuş ve içerisindeki 27 düzensiz göçmen (beraberinde 19 çocuk) yakalandı.