• Nevavprestij
EGE Haber Girişi : 02 Nisan 2021 10:03

 DÜZELTME VE YANIT METNİDİR

 DÜZELTME VE YANIT METNİDİR

30.03.2021tarihli https://www.ankahaber.net/haber/detay/bodrum_kiyilarina_bu_sefer_de_borik_asit_dokuldu_34094  linkli  haberde  adı geçen ‘Delta Otel’in söz konusu haberle ilişkisi yoktur. Haber kaynaklarımızın söylemleri dikkate alınarak yazılmıştır. Her ne kadar sanal ortamda İnci turizm anonim şirketiyle bağlantılı görünse de yapılan araştırmalar neticesinde ‘Delta otelin’  söz edilen firmayla ilişkisinin olmadığı anlaşılmıştır.

voyage otel

 

Konuya ilişkin otelden yapılan açıklama ise şöyle:  

“30.03.2021tarihlihttps://www.ankahaber.net/haber/detay/bodrum_kiyilarina_bu_sefer_de_borik_asit_dokuldu_34094  linkli  haberde  Muğla ili Bodrum İlçesi Yalıkavak mahallesi Küdür Mevkiinde bulunan otelin, sahil düzenlemesi çalışmalarında “borik asit”  kullanıldığı yönünde iddialar yer almıştır.

 

Bu çerçevede kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacı ile aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur.

 

Haber içeriklerinde otel İsminin “Delta”  olduğu belirtilmişse de bahsi geçen olayla müvekkil şirkete ait otelin  herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır.  Müvekkil şirketin ticari itibarını sarsan,   kamuoyunu yanlış yönlendirme amaçlı ,  tamamen gerçek dışı yayın  nedeni ilgililer hakkında  gerekli tüm yasal yollara müracaat edeceğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz.

 

                                    Delta Hotels  Vekili  Av. Seçil TURGUT ”