• raşit emir süer
KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 14 Haziran 2022 13:32

Dünyaca ünlü isimler Yalıkavak’ta Itzá, farkıyla sahne alacak

Dünyaca ünlü isimler Yalıkavak’ta Itzá,  farkıyla sahne alacak
Bodrum'un popüler merkezi Yalıkavak'ta açılan, Erkan Kara'nın işletmeciliğini üstlendiği mekanda; Kadebostany, Claptone, Feder, Ash, Eelke Kleijn, Islandman, Oceanvs Orientalis, Armen Miran ve Satori gibi dünyaca ünlü isimler, deniz üstünde gerçekleşecek

Bodrum, yaz sezonuna bomba gibi giriyor. İki yıl süren pandemi döneminin ardından oldukça hareketli geçmesi beklenen yaz mevsiminde, Türkiye’yi dünya eğlence lokasyonlarıyla yarıştıracak yepyeni bir mekanla tanışmaya hazır olun.

voyage otel

 

Bodrum’u, dünyanın en popüler eğlence merkezleriyle yarıştıracak Itzá, eşsiz ambiyansı, zengin dünya mutfağı ve birbirinden keyifli müzik programıyla misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Erkan Kara'nın işletmeciliğini üstlendiği mekanda dünyaca ünlü isimler sahne alacak.

 

Itzá, birbirinden lezzetli yemek menüsü ve kusursuz servisinin yanı sıra, Dj kabininde konuk edeceği yıldız isimlerle de muadili olanIbiza, Tulum ve Mykonos’taki eğlence kültürünü kendine göre uyarlayıp üst seviyeye çıkaracak.

 

Dünyaca Ünlü İsimler

 

Itzá’da Kadebostany, Claptone, Feder, Ash, Eelke Kleijn, Islandman, Oceanvs Orientalis, Armen Miran ve Satori gibi dünyaca ünlü isimler, deniz üstünde gerçekleşecek happy hour partileriyle sahneye çıkacak.

 

Bodrum’da bir Erkan Kara imzası

 

İsmini Maya kültüründen alan mekanın işletme operasyonlarının başında, sektörün deneyimli ismi Erkan Kara bulunuyor.

 

Dünya mutfağından lezzetler

 

Beach, Roof, Restaurant olmak üzere, üç ayrı bölümden oluşan Itzá, restoran kısmında Akdeniz mutfağı ağırlıklı dünya mutfağı lezzetlerine yer verecek. Roof bölümü birbirinden özel etkinliklere ev sahipliği yaparken, beach kısmında dünyaca ünlü sanatçılar sergileyecekleri performanslar ile misafirlere keyifli bir şölen yaşatacak.