• Nevavprestij
SPOR Haber Girişi : 22 Mart 2022 11:33

Dünya Marmaris’teki Bisiklet Kampında Buluşacak

Dünya Marmaris’teki Bisiklet Kampında Buluşacak
Bisiklet kampları - tatilleri olarak organize edilen BoostCamp, bu yıl 23 - 27 Mart tarihleri arasında Marmaris’te gerçekleştirilecek.

Marmaris Grand Yazıcı Club Turban Otelinde düzenlenecek organizasyona; Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) desteği ve Türk Telekom Prime ana sponsorluğunda,  200’ü aşkın başvuru geldi.
               

voyage otel

Almanya, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Amerika, İngiltere, İsveç, Belçika, İran, Hollanda, Norveç ve Afganistan gibi farklı coğrafyalardan bisikletçilerin katıldığı etkinlikte, Türkiye’den de İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Kocaeli, Bursa, Muğla, Antalya, Balıkesir, Ordu, Denizli, Konya, Yalova ve Zonguldak’tan bisikletçiler gelecek.
               

Çam ağaçları arasında ve Ege'nin muhteşem havasında, bisiklet tutkunu insanlarla bir arada bu heyecan verici deneyimi yaşamak isteyen sporseverler için en iyi seçeneklerden biri olarak ön plana çıkan BoostCamp’e bu yıl; Türkiye turizm kapasitesi ve turizm yatırımlarının ülke ekonomisindeki payı ve hizmet kalitesinin artırılması amacıyla çalışmalarını sürdüren Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) da destek veriyor.