• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 27 Ekim 2022 14:24

Duayen Eğitimci, İyi Parti’ye Üye Oldu

Duayen Eğitimci, İyi Parti’ye Üye Oldu
İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığı, partinin 5'inci kuruluş yıldönümüne 2 bin üye ile girdi.

İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığı, partinin 5'inci kuruluş yıldönümüne 2 bin üye ile girdi.

voyage otel

 

 

 

"Önce Millet, Önce Memleket" hedefiyle iktidara yürüyen İYİ Parti'nin Bodrum'daki üye sayısı 2 bine ulaştı. 25 Ekim 2022'de 5'inci kuruluş yıldönümünü kutlayan İYİ Parti'nin 2 bininci rozeti, Bodrumlu duayen eğitimci Hüseyin Atılgan'a takdim edildi.

MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü’nden emekli olan 79 yaşındaki Hüseyin Atılgan, İYİ Parti’ye katıldı. Parti hizmet binasına gelerek üye kaydı yaptırmak istediğini belirten Atılgan’ın rozetini, Kalkınma Politikaları Turizmden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun ve Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber taktı.

Uzun yıllarını eğitime adayan ve siyaseti ‘halka ve hakka hizmet’ olarak gördüğünü ifade eden Atılgan, “İyi bir amaç için mücadele eden insanlarla bir arada olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

Duayen eğitimcinin İYİ Parti’ye katılmasından büyük bir mutluluk ve onur duyduğunu ifade eden İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Mehmet Tosun “Partimiz, her gün daha da büyüyor. Bodrum’da, Muğla’da çok kıymetli isimlerle yolumuza devam ediyoruz. Biliyoruz ki Bodrum iyi olacak, Muğla iyi olacak, Türkiye iyi olacak.” İfadelerini kullandı.

İlçe Başkanı Nevzat Kanber de İYİ Parti’nin 5’inci yılına bir ‘seferberlik’ halinde girdiğini belirterek “Bugün itibariyle Bodrum’daki üye sayımızı 2 bine ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Milletimizin sevgisi, ilgisi ve teveccühü çalışma azmimizi artırıyor. Hüseyin Atılgan Hocamıza hoş geldiniz, iyi ki geldiniz diyorum” şeklinde konuştu.

Rozet takdiminin ardından, İYİ Parti’nin 5’inci yıl pastası kesildi.

Hüseyin Atılgan, Ortaöğretim Genel Müdürlüğü yaptığı dönemde Bodrum'a Anadolu Lisesi'nin kazandırılması için büyük emek ve mesai harcamıştı.