• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 26 Eylül 2022 11:25

Dijital Bodrum’u anlattı

Dijital Bodrum’u anlattı
Bodrum Belediye Başkanı Aras, akıllı kent çalışmalarını ve gelecek projelerini, 32 ülkenin belediye başkanlarıyla paylaştı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Tataristan Cumhuriyeti’nin başkenti Kazan’da düzenlenen Uluslararası 2022 Kazan Dijital Haftası Forumu’na katıldı.

voyage otel

 

 

Uygulamalar, karşılıklı projeler ve kent yönetiminde farklı yaklaşım ve tecrübelerin paylaşıldığı Belediye Başkanları Yuvarlak Masası Oturumu’nda konuşan Başkan Aras, “Kent Yönetiminde Dijital Dönüşüm” konu alanında “Akıllı Şehircilik Bodrum” adlı bir sunum yaptı.

 

Bodrum Belediyesi’nin akıllı şehir olma yolunda gerçekleştirdiği başarılı uygulamalarından, projeleri ve vizyonundan bahseden Aras, Kazan’da bulunduğu süre içinde Kazan Belediye Başkanı Ilsur Metshin, T.C. Kazan Başkonsolosu İsmet Erikan ve Tataristan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov ile de görüşmeler gerçekleştirdi. 21 –24 Eylül günleri arasında gerçekleştirilen etkinliğe 860 konuşmacı, 32 katılımcı ülke ve toplamda 4 bin 600 katılımcı yer aldı. 10 ana tema üzerinden 120 etkinlik ve oturum gerçekleşti.