• Nevavprestij
EGE Haber Girişi : 14 Temmuz 2021 13:01

  Didim Belediyesi ilçeye konforlu ve sağlıklı ulaşım yolları  kazandırıyor!

   Didim Belediyesi ilçeye konforlu ve sağlıklı ulaşım yolları  kazandırıyor!
Birçok mahallede ve caddeye yenileme çalışmasını tamamlayan Didim Belediyesi,  yaptığı peyzaj ve park çalışmaları ile görsel anlamda kenti zenginleştirmeyi amaçlıyor.

 Haber Merkezi- Kenti görsel anlamda iyileştirmek ve ulaşım sorunlarını çözmek için yoğun bir tempo ile çalışan Didim Belediyesi,  hizmetlerine yenilikler katarak devam ediyor. Göreve geldiği günden bu güne kent dokusuna  ve estetiğine önem veren   Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, çalışmaları da yakından takip ediyor.  Kentte yapılan her hizmeti yerine denetleyen ve sahaya hakim olan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay,  modern kent vurgusu yapıyor. 

voyage otel

 


Birçok mahallede ve caddeye yenileme çalışmasını tamamlayan Didim Belediyesi,  yaptığı peyzaj ve park çalışmaları ile görsel anlamda kenti zenginleştirmeyi amaçlıyor. Kentin bir çok noktasında birinci etap üst yapı çalışmalarını sürdüren Didim Belediyesi, Başkan Atabay, yönetiminde her türlü hizmete erişilen modern kent yaratma gayesinde.

 

Mütevazi Başkan!

 

Kente büyük hizmetler kazandıran veren   Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, yapılan hizmetleri  “Kentimize modern ve sağlıklı bir üst yapı kazandırmak için gece – gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kentimizde yaşayan vatandaşlarımıza konforlu ulaşım ağını kazandırmak için ekiplerimiz kentin her noktasında belirlenen program kapsamında çalışmalarını gerçekleştiriyor. Emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum” ifadeleriyle değerlendiriyor.
Vatandaşlara güzel ve estetik bir kent sunmak için çalışmalarına devam edeceklerini belirten Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Şehrin giriş ve çıkış noktalarını güzelleştirmek, kentimize estetik bir görünüm kazandırmak amacıyla çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Kentimizin girişine yerleştirdiğimiz Didim yazılı tasarım çalışması ile birlikte bölgede çevre düzenlemelerimiz devam ediyor” dedi.
Modern görüntüsüyle şehrin göz bebeği konumunda olan Karakol caddesinde yol çalışmalarının yanı sıra kaldırım çalışmaları da devam ettiriliyor. Başkan Atabay,  ilçenin göz bebeği olan Altınkum’daki yol yapım çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürdüklerini kaydederek, ilçenin ulaşımını rahatlatacak yollar yapmaya devam edeceklerini dile getirdi.

 


Didim Plajlarında Tatil Köyü Konforu 


Alt ve üst yapının  yanı sıra  Didim Belediyesi sosyal alanda da yaptığı çalışmalarla beğeni topladı. Bir çok projeye imza atan Belediye son olarak Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın talimatı ile Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Didim Plajlarına yerleştirilen emanet kasaları vatandaşların hizmetine sunuldu. Didim Plajlarında tatil köyü güvenliği ve konforu yaşatan emanet kasaları sayesinde plajlarda vatandaşların yaşayabileceği her türlü olumsuzluğun önüne geçilebilecek.
Vatandaşlarımıza her alanda kolaylık sağlamak için çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Yazın yoğunluktan dolayı vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için çalışıyoruz. Vatandaşlarımız plajlara gelirken yanlarında getirmiş oldukları cep telefonu, anahtar gibi eşyaları bırakabilecekleri yer arıyorlar. Bu yüzden plajlarımıza güvenli emanet kasaları yerleştirdik. Kasaların başında görevliler var. 7/24 güvenlik kamerası ile koruma ve kontrolü gerçekleşiyor. Vatandaşlarımız gönül rahatlığı eşyalarını bırakabilirler.” ifadelerini kullandı.