• ali öztürkl hdr ilanı
GÜNCELHaber Girişi : 16 Haziran 2025 10:43

Desteklerinizle Sma Değil Menesa Bebek Kazanacak

Desteklerinizle Sma Değil Menesa Bebek Kazanacak
          Henüz 1 yaşındayken; 6 Şubat 2023 depreminden sağ kurtulan Şanlıurfalı 4 yaşındaki kızımız Menesa Efnan; hayata tutunmak için desteklerinizi bekliyor.

Marmaris’te Menesa’ya Destek Kampanyasını gönüllü yürüten hemşire Hande Göktaş, önceki dönem Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Bingöl ve Merkezi Marmaris'te bulunan; Muğla Şanlıurfa Siverekliler Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği temsilcisi Tuba Koyunbakan,  ortak bir sesle hayırseverlere çağrıda bulunarak; “ desteklerimizle SMA değil, Menesa bebeğimiz kazansın.” dediler.
     

voyage

 

Şanlıurfa'da çağrı merkezi çalışanı Nurettin Uluca ve ev hanımı Zeliha Uluca’nın kızı Menesa Efnan’a henüz 6 aylıkken SMA1 Tip hastalığı teşhisi konuldu. Menesa Efnan Uluca'nın hastalığının kesin tedavisi  ise ancak yurtdışında yapılabiliniyor.  

 


     

Merkezi Marmaris'te bulunan; Muğla Şanlıurfa Siverekliler Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Nadir Koyunbakan ve dernek üyelerinin de verdiği desteklerle, minik Menesa Efnan’ın Toplam 1 Milyon 820 Bin Dolar  tutan tedavi giderleri için devam eden  bağış  kampanyası,  şuan Yüzde 98’lere ulaştı.  


AZ KALDI HAYDİ BİR TUTAM DESTEK BİR HAYAT 
     

 

Kampanyanın kalan  Yüzde 2’lik kısmını tamamlamak için minik Menesa Efnan desteklerinizi bekliyor. Yapacağınız bağışlar az ya da çok, çok önemli. Haydi bir tutam destek, bir hayat diyelim, Menesa Efnan kızımızı hayata bağlayalım…  Ata SEVGİ - Ela ÇOŞKUN AjansCANKA 


 Valilik İzinli Bağış Kampanyası  için İBAN:
TR86 0001 0090 1039 1701 3050 01
Menesa Efnan Uluca 
Yurt dışı bağışlar için: Spendenkonto: First Care e. V.  
IBAN: DE80 6039 1310 0469 3400 70
Bankleitzahle: GENODES1VBH
Vervendungszweck: Menesa Efnan