• Nevavprestij
EGE Düzenleme Tarihi : 09 Kasım 2020 23:25 Haber Girişi : 09 Kasım 2020 23:26

Denizli Tabipler Odası’ndan korkutan açıklama!

Denizli Tabipler Odası’ndan korkutan açıklama!
Denizli Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Hakan Erbay, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde yoğun bakımın dolu olduğunu belirterek,” “Günlük yaklaşık 2000 testten yüzde 40-45 yani yaklaşık 800 pozitif vaka tespit ediliyor” dedi.

Denizli’de koronavirüs tehlikesi günden güne artıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından vaka artışının en yüksek yaşandığı iller arasında gösterilen Denizli’de tablo her geçen gün karamsar bir hal alıyor. Denizli Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Hakan Erbay, son dönemde kentteki korona virüs artışını Denizli Gazetesi’ne değerlendirdi.

voyage otel

Prof. Dr. Erbaş; “Günlük yaklaşık 2000 testten yüzde 40-45 yani yaklaşık 800 pozitif vaka tespit ediliyor. Çok yüksek bir rakam bu. Önceki aylara göre yükseliş var. Önceki aylarda yüzde 20’ler, yüzde 10’ları konuşuyorduk. Olayın ciddiyeti bu. 3-4 kat artış var” diye konuştu.

Erbay, Pamukkale Üniversitesi’nde yoğun bakım, göğüs ve enfeksiyon bölümlerinin dolu olduğunu belirterek, Devlet Hastaneleri’nde de aynı durumun yaşandığını söyledi.