• Nevavprestij
EGE Haber Girişi : 09 Haziran 2020 15:17

Denizli’de evi yakan şahıs evden çıkmadı.. 

 Denizli’de evi yakan şahıs evden çıkmadı.. 
Denizli’de geçtiğimiz Nisan ayında babasına kızdığı için balkondaki kombiyi parçalayıp atan genç, dün de yaşadığı evi ateşe vermişti.

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde 19 Nisan 2020’de meydana gelen olayda telefonda konuştuğu babasına kızdığı için balkondaki kombiyi söküp atan ve gaz akışı devam ederken sigara yakarak tehlikeyi artıran Ümit Uğur K., dün de yaşadığı aynı evi ateşe verdi. Bilinmeyen bir nedenden ötürü oturduğu evin yatak odasını tutuşturan genç adamın yaşadığı ev kısa sürede duman altı oldu. Dumanların yükseldiği gören komşuları durumu hemen polis ve itfaiye ekiplerine ihbar etti.

voyage otel

 

Duman altı evden çıkmaya ikna olmadı


Dumanlar yükseldiği esnada içeride olduğu öğrenilen Ümit Uğur K. evden dışarı çıkmadı. Polis ekiplerinin evin arka tarafından bulunan bölümden çıkarmak istediği şahıs, ikna edilemedi. O anlar komşuları tarafından kaydedilirken görüntülerde bir polis memurunun Ümit Uğur K.’yi duman altı olan evden çıkarmak için yoğun çaba sarf ettiği görüldü. Polis memuru genç adamı ikna etmek için ‘Uğur bak ben Mehmet abin. Her zaman gelen kişi biliyorsun değil mi? Bak beni tanıyorsun. Daha önce seninle çok konuştuk. Beni seviyorsun biliyorum. Hadi benim için atla Uğur’um’ diyerek hitap etti.

 

Polis memurunun yoğun çabası ile ikna oldu


Evden dumanlar yükselirken polis memurunun çabalarına rağmen ikna olmayan şahsı bulunduğu bölgeden çıkarmak için çaba gösteren polis memuru ‘Uğur lütfen atla, bak ben geleceğim’ diyerek Ümit Uğur K.’nin bulunduğu yere çıktı. Genç adamı güvene alan polis, ‘Uğur gel babam, gel oğlum’ diyerek genç adamı bulunduğu yerden indirerek 112 Sağlık ekiplerine teslim etti.