• Nevavprestij
SPOR Haber Girişi : 01 Şubat 2024 14:56

Denizin Kızları'nda heyecan devam ediyor

Denizin Kızları'nda heyecan devam ediyor
Hentbol sahalarında Bodrum’un başarılı temsilcisi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu 16. Hafta maçları kapsamında Anadolu Üniversitesi ile kendi seyircisi önünde karşılaşacak

 

voyage otel

Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, 12 galibiyet 4 mağlubiyet ile ligde 3.sırada yer almakta.

 

Son haftalarda oynadığı Avrupa Kupası karşılaşmaları ve ligde sürdürdüğü mücadele ile her iki kulvarda da başarı ile Bodrum’u temsil eden denizin kızları, önümüzdeki hafta itibari ile oldukça yoğun bir karşılaşma serisine de hazırlanıyor. Şubat ayı içerisinde oynanacak olan HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Çeyrek Final Karşılaşmalarını da kendi evinde oynayacak olan Denizin Kızları, 4, 9 ve 11 Şubat tarihlerinde kendi evinde hem lig hem de Türkiye Kupası Çeyrek Final müsabakalarını oynayacak.
THF Kadınlar Süper Ligi 16. Hafta karşılaşmaları için Anadolu Üniversitesi ile 4 Şubat Pazar günü saat 17:00’de Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşmaya tüm Bodrum halkı davetlidir. 
HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Çeyrek Final karşılaşmaları kapsamında Üsküdar Belediyesi ile  9 Şubat Cuma günü saat 17:00’de kendi evinde karşılaşacak olanArmada Praxis Yalıkavak Spor, maçın rövanşını ise 11 Şubat Pazar günü saat 15:00’de yine Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda oynayacak.