• Nevavprestij
SPOR Haber Girişi : 14 Mart 2024 09:19

Denizin Kızları farklı galip

Denizin Kızları farklı galip
Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu 18. Hafta maçları kapsamında Aksaray Belediyesi'ni kendi seyircisi önünde 34 -17 yendi

Geçtiğimiz hafta sonu Avrupa kupası mücadelesindeki yorgunluğunu atamadan lig maçı için sahaya çıkan Denizin Kızları, maçın ilk anlarından itibaren maçta rakibi ile kıyasıya bir mücadeleye girdi. Karşılıklı gelişen ataklar ile ilk yarıyı 17-11 tamamlayan Denizin Kızları, Aksaray Belediyesi ile ikinci devrede karşılıklı gelişen ataklar ve gelen goller sonunda mücadeleden 34-17 galip ayrıldı.

voyage otel

 

 

EHF Avrupa Kupası karşılaşları için hazırlıklarını sürdüren Denizin Kızları, 17 Mart Pazar günü saat 17:00’de yine kendi sahasında Portekiz’li rakibi Sport Lisboa E Benfica ile karşılaşacak. Armada Praxis Yalıkavak Spor, bu maçı 5 sayı fark ile alırsa Avrupa Kupası’nda yarı finale yükselecek. Türkiye’yi ve bodrum’u Avrupa’da temsil eden Denizin Kızları’ bu maçta tüm bodrum yaşayanlarının desteğini bekliyor.

 

 

THF Kadınlar Süper Ligi 19. Hafta maçları kapsamında ise Tekirdağ Süleymanpaşa ile 20 Mart Çarşamba Günü saat 17:00’de Marmara Ereğlisi Spor Salonu’nda oynayacak. Maç THF Youtube Sayfasından canlı olarak izlenebilecek.