• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 03 Mart 2024 13:20

DEM Parti seçim ofislerini açtı

DEM Parti seçim ofislerini açtı

DEM Parti Bodrum İlçe Örgütü, Yalıkavak ve Turgutreis Mahallelerinde seçim ofisleri açılışları gerçekleştirdi.

voyage otel

 

Açılışlara, Dem Parti Bodrum Belediyesi Eş Başkan Adayları Zühal Macit ve Mehmet Polat, Belediye Meclis Üyesi Adayları Bozan Yıldırım, Mahmure Arslanparçası, Remzi Çağan, Doğan Yeşilöz, Yasin Erim, Refik Umaz ile birlikte Bodrum ve Milas İlçe Örgütü Eş Başkanları, yöre dernekleri ve çok sayıda kişi katıldı. 

 

Dem Parti Bodrum Belediye Eş Başkan Adayı Zühal Macit, “Dem Parti olarak bizlerin Sebahat Tuncel'e Leyla Güven'e Gültan Kışanak'a sözü var. Bu mücadelede hayatını kaybetmiş, cezaevlerinde olan kadın yoldaşlarımıza sözümüz var; her yerde kazanacağız, Bodrum'da da kazanacağız." dedi. Muğla'da hem büyükşehirde, hem de tüm ilçelerde Eş Başkan Adaylarının olduğunu hatırlatan Macit, "Çok güzel bir amblemimiz var, çok güzel bir ağacımız var" diyerek Dem Parti'ye oy istedi. 

 

Bodrum Belediyesi Eş Başkan Adayı Mehmet Polat iddialı konuşarak, “Dem Parti’nin Bodrum’da hedefi kazanmaktır, kazanmak için geliyoruz. Bizim bütün evlerimiz seçim ofislerimiz olmuştur, biz tüm evlerde herkese projelerimizi anlatıyoruz. Bodrum’da Dem Parti ile kazanacağız.” dedi.

 

 

Bodrum Belediye Meclis Üyesi Adayı Bozan Yıldırım, "31 Mart'a meclise gireceğiz. Dem Parti kazanırsa, Bodrum'un öteki yüzü kazanacak, ekoloji kazanacak, sularımız kazanacak ve tüm canlılar kazanacak." dedi. Bir başka Belediye Meclis Üyeliği adayı isim olan Remzi Çağan ise partilileri arasında birlik ve beraberliği sağlamanın önemine değinerek, "Bizler Bodrum'u yeniden inşa etmeye geliyoruz. Biz ağacın filizlenmesini isterken birileri gelip kökünden kesmeye çalışıyor, buna izin vermeyeceğiz.” şeklinde konuştu.