• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 18 Mart 2024 10:27

Dem Parti'den kitlesel halk buluşması

Dem Parti'den kitlesel halk buluşması
Dem Parti Akçaalan'da verdiği iftarda vatandaşlarla bir araya geldiler

Seçim kampanyaları sürdüren DEM Parti Bdorum İlçe Örgütü vatandaşlarla bir araya geldi. Akçaalan Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeği ve halk buluşmasına yoğun ilgi vardı. Buluşmaya  DEM Parti Bodrum İlçe Eş Başkanları Ersin Yaşar ve Hülya Bayar DEM Parti Bodrum Eş Belediye Başkan Adayları Zühal Macit ve Mehmet Polat ve Meclis Üyesi Adayları ile yöneticileri katıldı.

voyage otel

 

 

Akçaalan'da vatandaşlara hitap eden İlçe Başkanı Ersin Yaşar yerel seçimler öncesi halkı partiye destek olmaya davet etti. Bodrum'da DEM Parti'ye ilginin olduğunu ifade eden Yaşar yüksek bir oy oranı ile mecliste temsil edileceklerini söyledi

 

 

Daha sonra söz alan DEM Parti Bodrum İlçe Eş Başkanı Hülya Bayar DEM Parti'nin özgürlükçü kadın anlayışına sahip olduğunu söyledi. Kadın temsiliyeti vurgusu yapan Bayar yerel yönetimler için güçlü bir kadın temsiliyeti mesajı verdi.

 

 

Belediye Eş Başkan Adayı Zühal Macit ise yaptığı konuşmada, bu yerel seçimin kendileri ve halk açısından önemine vurgu yaptı. Macit: bu seçim her ne kadar yerel de gözükse bizim için genel bi seçimden farkı yoktur, çünkü biz yerel politikaların halk ile buluşması gerektiğini savunuyoruz. İki tercih arasına sıkışmış bir irademiz sözkonusu değildir, biz üçüncü yolu politika olarak önümüze koyuyoruz. Bu üçüncü yolda demokrasi hukuk ve kadın özgürlükçü bir politika ortaya koyacağız. Bu politikalarla beraber Bodrum ve Türk Halkı kazanacak.

 

 

Son olarak söz alan Mehmet Polat ise uzun süreden beri alan çalışması yaptıklarını ifade ederek sözlerine başladı. Kendilerine yoğun bir ilginin olduğunu dile getiren Polat demokratik esaslı bir politika ile yerelin özgürleşmesi adil kaynak dağılımı ve Bodrum'un sorunlarına katkı sağlayacak çalışmalar içerisindeyiz, alanda ciddi bir ilgi ve taleple karşılaşıyoruz, buradan net ifade etmek istiyorum ki biz kendi politikamız ile bu seçime gireceğiz ve asla herhangi bir adaya destek olmadık, olmayacağız. Bu seçime DEM Parti olarak sözümüzü sandıklarda söyleyeceğiz, DEM kazanacak Bodrum kazanacak dedi.  Konuşmalar sonrası etkinlik sona erdi.