• raşit emir süer
GÜNCEL Haber Girişi : 16 Mayıs 2023 17:26

ÇYDD Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutlayacak

ÇYDD Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutlayacak
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum Şubesi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri ÇYDD gençleri, üyeleri ve gönüllüleriyle birlikte coşkuyla kutlayacak.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum Şubesi, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıl kutlamaları çerçevesinde Bodrum Belediyesi desteğiyle düzenlenen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri ÇYDD gençleri, üyeleri ve gönüllüleriyle birlikte coşkuyla kutlayacak.

voyage otel

 

 

Tüm yurttaşları bu özel günde birlikte olmaya davet eden ÇYDD Şube Başkanı Meltem Ulusoy, “17.30’da Kumbahçe, Paşatarlası’ndan on dokuz öğrencimizi Aksona teknesinden uğurlayacağız. Şubemiz gençlerinin her yıl yaptığı Bandırma Vapuru’nun sembolik denize açılışının ardından, Bodrum İskele Meydanında Aksona teknesi karşılanacak. Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi gençlerce okunacak. Gençliğin Ata’ya cevabının okunması ardından, Devran Halk Dansları grubunun gösterisi, Viva Dans’ın dans gösterileriyle sürecek 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri, ÇYDD Bodrum Şubesi gençlerinin gösterileriyle sürecek.  Kutlamanın Kumahçe bölümünden sonra birlikte Türkan Saylan büstü önünde, ölümünün 14. Yıldönümünde kurucu başkanımızı anacağız. Bayraklar, flamalar ve pankartlarla fener alayına katılmak üzere Marina’da hazır olacağız. Tüm Bodrum’luları bu coşkuyu paylaşmaya davet ediyoruz,” dedi. Fener alayından sonra Belediye Meydanı’nda yapılacak Sefo konseriyle 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri sona erecek.