• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 14 Şubat 2024 14:35

Cumhur İttifakı’ndan Bodrum Van Derneği’ne ziyaret

Cumhur İttifakı’ndan Bodrum Van  Derneği’ne  ziyaret
Ziyaretti değerlendiren Bodrum Vanlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İshak Kalkanlı, ziyaret nedeniyle gelen konuklara teşekkür etti.

Bodrum'da bulunan Bodrum Van  Derneği’ne  ziyaretler sürüyor. Dernek, Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun ve beraberindeki heyetti ağırladı.

voyage otel

 

Derneğin Gündoğan Mahallesi'nde bulunan merkezinde gerçekleşen ziyarete Bodrum Vanlılar Derneği Yönetimi, dernek üyeleri ve bölge iş insanları da katıldı.

Nezaket ziyaretinde Bodrum’da kronikleşmiş ve 20 yıldan bu yana çözülemeyen sorunlara dair fikir alışverişinde bulunuldu. Yine ziyarette Bodrum'un can alıcı sorunları hakkında görüş alışverişi yapıldı.

 

Ziyarette, Bodrum’da nüfus yoğunluğu olarak ilk sırada bulunan Vanlıların kentte dair beklentileri ve talepleri de gündeme geldi.

 

Ziyaretti değerlendiren Bodrum Vanlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İshak Kalkanlı, ziyaret nedeniyle gelen konuklara teşekkür etti. Kalkanlı, “Bu ziyaret insanı değeri olan bir ziyaret. Bodrum’da bu kadar nüfus yoğunluğuna sahip bir toplumu görmezden gelmek olmazdı. Bu bağlamda bu ve buna benzer ziyaretler önemlidir. Bugün ketin paydaşları olarak kente dair güzel sohbet ettik, sorunları ifade ettik, taleplerimizi söyledik. Bu tip ziyaretler kentin birleşik kültürü açısından önemlidir.” Dedi.