Düzenleme : 17 Haziran 2024 14:14
Cip eğlenenlerin arasına daldı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı turistik Gümbet Mahallesi Barlar Caddesi’nde meydana gele olayda CB 5507 KE plakalı cip sürücüsünün kontrolünden çıkarak bir barın önünde kaldırımda dans edip eğlenen kalabalığın arasına daldı. Altı kişiye çarpıp yaraladıktan sonra yol kenarında ki diğer otomobillere çarparak durabilen cip ortalığı savaş alanına çevirdi.
Vatandaşların ihbarının ardından olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve polis geldi. Sağlık ekipleri yaralanan S.B., M.L., B.B., Z.A, Ş.B. ve Y.O.’yu ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına alındı.
GÖRÜNMEZ KAZA KURBANI OLACAKTIK
Kazaya tanık olan 24 yaşındaki Cemil Erkuş “İstanbul’dan tatil geldik barın önünde eğleniyorduk, birden önce fren sesi duyduk sonra cip kaldırıma çıkarak ayakta ve bar sandalyelerinde oturanlara çarptı, bizde kendimizi sağa sola atarak ezilmekten son anda kurtulduk, neredeyse görünmez kaza kurbanı olacaktık” dedi.
SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI
Polis cip sürücüsünü gözaltına alarak ifadesini almak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü. Araçlar yoldan çekici aracılığı ile kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
- 06:13Uçan tekne devri başlıyor: 10 yolcu ve 1 ton yükle suyun üzerinde uçacak
- 06:03Hantavirüs endişesi büyüyor: Bir ülke daha virüsle tanıştı
- 05:53İlk evim arsa projesi: Umutlar hayal kırıklığına döndü
- 05:43Atatürk döneminde enflasyon utanç kaynağıydı, şimdi ise kabus gibi
- 05:33Vatandaşlar kuyrukta açlıkla mücadele ediyor




