• raşit emir süer
EGE Haber Girişi : 08 Haziran 2021 16:22

Cinnet geçiren adam otomobilini parçaladı, gazeteciyi darp etti!

Cinnet geçiren adam otomobilini parçaladı, gazeteciyi darp etti!
Yardım etmek isteyen vatandaşlara da öfkeli adam saldırıda bulundu. Delirmişçesine hareket eden adam karısına ve çocuğuna da saldırdı. Sürekli arabasına sopa ve taşla saldıran adamın öfkesi dinmedi.

Haber MErkezi - Dün akşam saat  19.00 sularında Konacık Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bir şahıs cinnet geçirdi. Alkollü olduğu düşünülen İrfan Öztaş sebebi bilinmeyen bir öfkeyle aracını taşladı ve darp etti. Karısının ve çocuğunun da olduğu olay yerinde, cinnet geçiren İrfan Öztaş (43) Karısına da saldırarak çocuğunun gözü önünde darp etti. Sokak ortasında yaşanan bu faciayı gören vatandaşlar yardım etmek istedi. Yardım etmek isteyen vatandaşlara da öfkeli adam saldırıda bulundu. Delirmişçesine hareket eden adam karısına ve çocuğuna da saldırdı. Sürekli arabasına sopa ve taşla saldıran adamın öfkesi dinmedi.

voyage otel

 

Olay yerinde bulunan Bodrum Sıcak Haber muhabiri İsmail Salık'a İrfan Öztaş isimli saldırgan saldırıda bulundu. Ardından elindeki 1.5 metrelik bir cisimle  Bodrum Sıcak Haber muhabiri İsmail Salık'ı darp edip hakaretlerde bulundu. Olay yerindeki vatandaşlar olay anında polis ekiplerini arayarak yardım çağırdı. Önce hastaneye sevk edilen İsmail Salık için darp raporu alındı. Olay yerine sevk edilen polis ekiplerince İrfan Öztaş ve İsmail Salık  ifadeleri için karakola götürüldü. Olay yerindeki görgü şahitleri de Bodrum Sıcak Haber muhabiri İsmail Salık'ı yalnız bırakmadı. Birçok kişi olay sonrası karakola gelerek ifade verdi. Polis olay hakkında soruşturma başlattı.