• raşit emir süer
GÜNCEL Haber Girişi : 23 Mart 2023 15:36

Çilek Manav yatırımlarını sürdürüyor

Çilek Manav yatırımlarını sürdürüyor
Taze ve günlük sebze ve meyve ürünleriyle hizmet veren Çilek Manav yeni şubesini Turgutreis Mahallesi’nde hizmete açtı.

Verdiği hizmet ve taze sebze ve meyve ürünleriyle Bodrum’un prestijli markası haline gelen Çilek Manav yatırımlarını sürdürüyor. Orhan Gazi Nas yönetimindeki Çilek Manav son olarak Turgutreis Mahallesi’nde hizmete açtı. Böylece Çilek Manaz, beşinci şubesini hizmete açmış dolu.

voyage otel

 

 

Açılışa belediye eski başkanı Mehmet Torsun, İYİ Parti İlçe Başkanı Nevzat Kanber’in yanı sıra çok sayıda iş insanı ve vatandaş katıldı. Mekanın açılış kurdelesini eski başkanı Mehmet Torsun, İYİ Parti İlçe Başkanı Nevzat Kanber ve Orhan Gazi Nas ile birlikte kestiler.

 

 

 

Açılışta konuşan Çilek Manav Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gazi Nas, yatırımlarının süreceği mesajını verdi.  Nas, “Aslında biz kurumsal yapı olarak üretim odaklı bakıyoruz bu sektöre. Ürettiğiniz kadar yatırım yapabiliyorsunuz. Bu bağlamda bizler üretimden gelen gücümüzle bu alanda kendimiz var ettik. Bodrum’un her mahallesinde şube açmak istiyoruz. Bodrum’un bir markası olduk yeni hedef bu markanın kurumsallaşmasını ve sürdürülebilirliğini sağlamak. Bugün açtığımız her şube büyük ilgi gösteriyor  Paket servislerimiz mevcut siparişlerimiz zamanında teslim ediliyor. Üreterek devam edeceğiz” dedi.  

 

 

Açılışa katılan davetlilere ikramda bulunuldu.  İçerisindeki bol meyve ve sebze çeşitleriyle Çilek Manav, müşterilerini bekliyor.