• raşit emir süer
POLİTİKA Haber Girişi : 17 Nisan 2020 15:13

CHP’li Yücel: Maske dağıtmayı beceremeyenlere örnek olsun!

CHP’li Yücel: Maske dağıtmayı beceremeyenlere örnek olsun!
CHP İzmir İl Başkanı Yücel, “Maske dağıtmayı bile beceremeyenlere örnek olsun. Siz bu ülkeyi de, krizi de yönetemiyorsunuz ama CHP'li belediyeler halkın ihtiyaçlarını ve sorunlarını her türlü baskıya ve engellemeye rağmen çözmeye devam ediyor” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin koronavirüs ile mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalara bir yenisini daha eklemesine destek oldu. Büyükşehir Belediyesi en son hamle olarak metro istasyonlarına maskematik yerleştirdi. İzmirliler bundan böyle kent kart ile 1 dezenfektan ve 4 adet maskeyi alabilecekler. Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, herhangi bir ekstra ücret ödenmeyeceğini açıkladı. Uygulama 17 Nisan Cuma Günü (Bugün) itibariyle start aldı.

voyage otel

Bu gelişmeler sonrasında sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP İl Başkanı Yücel’in hedefinde iktidar vardı. Yücel, “Maske dağıtmayı bile beceremeyenlere örnek olsun. Siz bu ülkeyi de, krizi de yönetemiyorsunuz ama CHP'li belediyeler halkın ihtiyaçlarını ve sorunlarını her türlü baskıya ve engellemeye rağmen çözmeye devam ediyor” dedi.