• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 28 Temmuz 2023 14:33

CHP'li Tanal'dan tepki çeken davranış! Vatandaşı azarladı

CHP'li  Tanal'dan tepki çeken davranış! Vatandaşı azarladı
Akbelen Ormanlarında ağaç kıyımı sürüyor. Bugün CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve bazı milletvekilleri de Akbelen eylemlerine destek olmaya gitti.

Limak ve İÇTAŞ’ın Muğla’nın Milas ilçesindeki Akbelen Ormanlarında ağaç kıyımı sürüyor. Bugün CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve bazı milletvekilleri de Akbelen eylemlerine destek olmaya gitti. CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal'da bu vekiller arasındaydı. Tanal'ın bir vatandaşla girdiği diyalog ise oldukça tepki çekti.

voyage otel

 

İkizköy’deki kömür maden sahasının genişletilmesi çalışmalarına karşı Akbelen Ormanı’nı korumak için iki yıldır sürdürülen doğa nöbeti devam ediyor. CHP Genel Başkanı, CHP milletvekillerinden bazıları da bugün eyleme destek vermeye gitti.

 

Kemal Kılıçdaroğlu buradaki vatandaşlarla konuştu. "Sizi ve verdiğiniz mücadeleyi takip ediyorum. Buraya geliş nedenim davayı yeni öğrendiğim için değil, sizin derdinizi anlatmanıza imkan tanımak için... Benim Ankara'da konuşmamın bir önemi yok, sizin burada konuşmanız önemli" dedi.

 

"SEN AKP'NİN PROVAKATÖRÜSÜN"

 

Öte yandan Kemal Kılıçdaroğlu ile alana gelen Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal çevreci vatandaşlardan birini azarladı. Tanal, Akbelen’de kendisini eleştiren vatandaşa: “Sizin gibi insanlar yüzünden iktidarı kaybettik. AKP’nin provokatörüsün” dedi. Tanal'ın bu sözleri sosyal medyada oldukça tepki çekti.