• raşit emir süer
EGE Haber Girişi : 23 Şubat 2021 22:40

CHP’li Erbay: Durmuş Ali Sazaklı bölgemiz için önemli bir değerdi

CHP’li Erbay: Durmuş Ali Sazaklı bölgemiz için önemli bir değerdi
Anma programında bir konuşma yapan CHP’li Erbay, Durmuş Ali Sazaklı’nın hem kişilik olarak hem de belediye başkanı olarak bölgenin çok önemli bir değeri olduğunu söyledi.

Üç dönem Ula ilçesine bağlı Gökova Belde Belediye Başkanlığı yapan Durmuş Ali Sazaklı, vefatının 7. yılında anıldı. Mezarı başında düzenlenen anmaya, CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, CHP Ula İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Meclis Üyeleri ile oğlu, torunları ve yakınları katıldı. 

voyage otel


Anma programında bir konuşma yapan CHP’li Erbay, Durmuş Ali Sazaklı’nın hem kişilik olarak hem de belediye başkanı olarak bölgenin çok önemli bir değeri olduğunu söyledi. Erbay, Durmuş Ali Sazaklı’nın Atatürkçü bir mücadele adamı olduğunu belirterek, “Mücadelesi, babacan tavırları, garibanlara sahip çıkması, ilerici mücadeleye olan katkısı ve Ula İlçemize bağlı Gökova Belde Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı hizmetlerle bu hayata önemli izler bırakmış bir büyüğümüzdü.” dedi.


Verdiği mücadelenin ve bölgeye yaptığı katkıların gelecek kuşaklar tarafından bilinmesi açısından bu tür anma programlarının çok önemli olduğunu vurgulayan Erbay, anma programını düzenleyen CHP Ula İlçe Başkanlığı’na ve katılanlara teşekkür etti.  Erbay, vefatının üzerinden yıllar geçse de Durmuş Ali Sazaklı’nın unutulmadığını ve her zaman hatırlanacağını ifade etti. Mezarı başındaki anmada duaların okunmasının ardından, Durmuş Ali Sazaklı adını taşıyan Açık Pazar yerinde hayır lokması dağıtıldı.