• Nevavprestij
EGE Düzenleme Tarihi : 14 Ağustos 2020 15:12 Haber Girişi : 14 Ağustos 2020 15:20

CHP’li Bülbül’den MHP mesajına sert tepki

CHP’li Bülbül’den MHP mesajına sert tepki
CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Söke’de okullarda çalıştırılacak temizlik görevlileri için MHP İlçe Başkanlığından atılan mesaja tepki gösterdi.

Aydın'ın Söke ilçesinde okullara alınacak olan temizlik işçilerine ilişkin MHP'ye atılan mesaj tartışma konusu oldu. Konuya ilişkin  CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, MHP İlçe Başkanlığından atılan mesaja tepki gösterdi.

voyage otel

MHP tarafından üyelerine atılan mesajın kabul edilemez olduğunu belirten Bülbül, “MHP ilçe başkanlığı ne zamandır İşkur görevi yapıyor? Eğer mesele sadece üyeleri iş için bilgilendirmek olsaydı, mesele iş, aş önceliği olsaydı başvuru adresi MHP olmazdı. Burada yapılan kayırmacı anlayıştır. Karşılığında yapılan açıklama da samimiyetsizdir. Kısaca torpilin yeni adı artık referans olmuş, vatandaş referansı olmadan iş bulamayacak halde getirilmiştir. Devletin kademelerinde liyakatı bitirdiler. Parti devleti kurmak için her kademeye partizanlarını yerleştirdiler. Şimdi sıra diğer iş gruplarına geldi anlaşılan. Ülkede iş, aş sıkıntısı, iktidar ve onun ortağı parti yüzünden var. Bugün ekonomik krizin tam da ortasındaysak bu yanlış politikalar ve yandaşa peşkeş çekilenler yüzündendir” dedi.

foro kaynapı: Süleymen bülbül fecebook sayfası