• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 17 Mart 2024 13:53

Chp’li Bayır: Kalpaklı Atatürkçülere Selam Olsun!

Chp’li  Bayır: Kalpaklı Atatürkçülere Selam Olsun!
CHP Önceki Dönem İzmir Milletvekili Tacettin Bayır; “Bugüne kadar bu iktidarda kalanlar hep bizi bölüp parçalayarak egemen oldular Türkiye’de. Bölünmeye ve parçalanmaya müsaade etmeyin!" Dedi

CHP Önceki Dönem İzmir Milletvekili Tacettin Bayır “Kalpaklı Atatürkçüler nasılsınız, iyimi sininiz” diye başladığı konuşmasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay’ın Efes Selçuk halkına selamlarını iletti. CHP’li Tacettin Bayır; “İnşallah bu seçimlerde de Kalpaklı Atatürkçüler, Cumhuriyetler, Laikler, biz çağdaş insanlar bu bayrağı hem Efes Selçuk’ta hem de İzmir Büyükşehir Belediyesine yeniden asacağız” dedi.

voyage otel

 

BURAYA BİR KADIN ELİ DEĞMİŞ

 

Efes Selçuk’a sık sık geldiğini, bu alanın eski halini çok iyi hatırladığını belirten Bayır; “Burada iki tane çürümüş dut ağacı vardı. Bu çürümüş ağaçlar kesildiğinde yer yerinden oynadı. Ama şimdi bakıyorum da iki tane çürümüş ağaçların yerine üç tane palmiye ağacı gelmiş, zeytin ağaçları gelmiş ve birçok ağaçlar gelmiş. Gerçekten buraya bir kadın eli değmiş arkadaşlar. Bizim ailede böyle bir gelenek vardır. Bir kadın elinin değdiği yer ancak bu kadar güzelleşebilir. Değerli Filiz Başkanıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

AK SAÇLILAR BURADAN SİZE SESLENİYORUM!

 

Partililerine siyasi mesaj vererek 40 yıldır siyasetin içerisinde olduğunu, ancak siyasetten emekli olunmadığını belirten Bayır; “Zaman zaman sokakta karşılaştığım arkadaşlar bana diyor ki Tacettin Başkan yeter artık kenara çekil artık! Ben de onlara şunu söylüyorum. Elbette ki kenara çekileceğim. Ama benim bir tereddüttüm var. Allah bağışlarsa 3 torunum var. Türkiye’nin Cumhuriyet rejimiyle laik ve çağdaş kalacağına söz verin ben gidip artık evde torunlarımı seveyim. Ama bu sözü vermiyorsanız, hala daha şeriatı getirmek amacı içerisinde, hala daha Cumhuriyeti yıkma amacı içerisinde iktidarda olanlara karşı 63 yaşında Tacettin Başkan mücadeleye devam ediyorsa; ak saçlılar buradan size sesleniyorum! Hep birlikte bu mücadeleyi vermeye devam etmeliyiz” dedi.

 

BÖLÜNMEYİN, PARÇALANMAYIN

 

CHP’li Bayır, son olarak; “Asla şu oyuna gelmemeliyiz. Geçmişte ders çıkarmalıyız. Bölünmemeliyiz. Asla parçalanmamalıyız. Bizi bugüne kadar bu iktidarda kalanlar hep bölüp parçalayarak egemen oldular Türkiye’de. Bölünmeye ve parçalanmaya müsaade etmeyin! Sandıkta ittifakı sağlayın Filiz Başkanla yola devam edin arkadaşlar!” dedi.