• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 02 Nisan 2020 17:34

CHP'li Başkan İduğ: Karşılıksız para basılmalı

CHP'li Başkan İduğ: Karşılıksız para basılmalı
Başkan İduğ, “Yeni bir dönemin temelleri atılıyor. Artık biz 2021’yi konuşacağız. Bu salgın bittiğinde ya da kontrol altına alındığında birinci yarı yılımız tamamen bitmiş olacak"dedi

Koronavirüs salgınına karşı mücadele devam ederken yerel yönetimlerin çalışmaları da sürüyor. İzmir’in en hareketli ilçelerinden birisi olan Bornova’nın Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ pandeminin ekonomik ve mali yönlerine vurgu yaptı. Bornova’da belediye başkanı olmadan önce; Ege Otomotiv Derneği (EGOD) Yönetim Kurulu Başkanlığı, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Meclis Üyeliği ile birlikte TOBB Otomotiv Yan Sanayi Sektör Meclis Grubu Üyeliği, Batı Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (BASİFED) Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği, Ege Ekonomisini Geliştirme Vakfı (EGEV) Yönetim Kurulu Üyeliği ve İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon (İEKK) Üyeliği gibi görevlerde de bulunan Başkan İduğ, herkesin 2020 yılını unutması gerektiğini söyledi.

voyage otel

Başkan İduğ, “Yeni bir dönemin temelleri atılıyor. Artık biz 2021’yi konuşacağız. Bu salgın bittiğinde ya da kontrol altına alındığında birinci yarı yılımız tamamen bitmiş olacak. Biz şu anda ilk çeyreği yedik. Küresel ekonomik krizlerin yansımalarını en aza indirmek için gayret göstermeliyiz. Yeni dönemde çok fazla işletme kapatılacak. Birleşmeler, evlilikler olacak. Şirketler güçlerini buluşturacak. Büyük işletmeler buna mecbur kalacaklar. Açık ve net söylüyorum. 2020 yılı cepten yeme yılıdır” dedi.