• raşit emir süer
POLİTİKA Haber Girişi : 26 Aralık 2022 19:39

CHP İl Başkanı görevinden istifa etti

CHP İl Başkanı görevinden istifa etti

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, 5 yıldır yürüttüğü il başkanlığı görevinden, 2023 yılında gerçekleşecek olan genel seçimlerde, CHP’nin Muğla Milletvekili aday adayı olmak için istifa etti.

2023 yılında gerçekleşecek genel seçimlerde Milletvekili aday adayı olmak için, 5 yıldır yürüttüğü CHP Muğla İl Başkanlığı görevinden istifa eden Adem Zeybekoğlu, şu ifadelere yer verdi;

voyage otel

“5 yıldır yürütmekte olduğum Muğla İl Başkanlığı görevinden Partim Cumhuriyet Halk Partisi'nin Muğla Milletvekili aday adayı olmak için istifa ediyorum. Bugüne kadar birlikte mücadele ettiğim herkesten çok şey öğrendim, öğrenmeye de devam ediyorum. Şimdi Cumhuriyet Halk Partisi'nin içinde doğmuş bir parti üyesi olarak, yeni bir görevi sırtlanmaya hazır olduğumu ilan ediyorum. Cumhuriyetin 2. Yüzyılında, partimizin iktidar atağı yaptığı koşullarda, milletvekilliğini İl Başkanlığı'nda edindiğim tecrübeyi, ülke siyaseti alanına taşıyarak Partime ve halkıma hizmet etmek olarak görüyorum. Ülkemizi Tek Adam Rejiminden çıkaracağımız adaletli ve özgür bir ülke mücadelesinde taş üstüne taş koymak için yola çıkıyorum. Örgütümüzü, halkımızı yanımda görmek bana gurur verecektir. Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, Cumhuriyeti demokrasiyle harmanlama mücadelesini büyütmek için, örgütümün izniyle ve halkımızın desteğiyle, Milletvekilliğine aday adayım."