• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 09 Eylül 2022 16:27

CHP’de miting havasında rozet takma tören

CHP’de miting havasında rozet takma tören
Bodrum'da CHP’nin 99 yıl dönümü kapsamında bir etkinlik düzenlendi. Belediye Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte üye olan 40 gence üye rozetti takıldı. Rozetleri Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, İlçe Başkanı Halil Karahan taktı.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde CHP ilçe teşkilatı tarafından CHP’nin 99. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle tören düzenlendi. Etkinlik kapsamında partiye üye olan 40  kişinin de rozetleri takıldı. Bodrum Belediye Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, İlçe Başkanı Halil Karahan, yeni üye 40 genç ve partililer katıldı.

voyage otel

 

 

“BÖYLE BİR DAHİYE SAHİP OLDUĞUMUZ İÇİN GURUR DUYUYORUZ”

 

Törende konuşan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Atatürk vurgusu yaptı. Aras, “Ulu Önder Atatürk 26 Ağustos’ta Kurutluş Savaşı’nı başlatırken 9 Eylül’ün planlarını yapmaya başlamıştı. Savaşın en sıcak anlarında bile bu ülkenin geleceğini düşünen planlamasını yapan bir dahi bir devlet adamına sahip olduğumuz için gurur duyuyoruz. Hiç kimse Atatürk’e el uzatamaz, uzatanın elini koparırım” dedi.

 

 

Daha sonra söz alan CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan ise mücadele çağrısı yaptı. Karahan, millet ittifakının güçlenerek iktidara geleceğini ifade ederek,  AK Parti iktidarının ömrünü tamamladığını söyledi.  Karahan, “9 Eylül'de doğan CHP'li vatandaşlarımız iki doğum gününü birden kutluyor. Bir biyolojik doğum günü birde CHP' li olmanın doğum günü. Bodrum’da üye sayımız on bine yaklaşıyor. Bugünde 40 genç kardeşimizi partimizin üyesi yapmanın gururunu yaşıyoruz. Bu günün gençleri Atatürk’ün bize miras bıraktığı Cumhuriyet ve ülkemizin koruyucusu olacak. Onlara güveniyoruz” dedi.  Karahan’ın konuşmasından sonra Partiye üye olan 40 gence ilçe başkanı Halil Karahan ile Milletvekili Erbay ve eski CHP ilçe teşkilatı üyeleri ve başkanları rozetlerini taktı.Rozet takımı sırasında 10. Yıl Marşı ve Güzel Günler Göreceğiz isimli şarkılar çalındı, katılımcılar sık sık Hak Hukuk Adalet sloganları attı. Tören genç CHP’liler ve partililerin toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.