• raşit emir süer
BODRUM ÖZEL Haber Girişi : 27 Mart 2020 17:53

CHP Bodrum ilçe örgütü sokak hayvanlarını unutmadı!

CHP Bodrum ilçe örgütü sokak hayvanlarını unutmadı!
CHP Bodrum ilçe örgütü koronavirüs salgını nedeniyle boşalan Bodrum sokaklarında sahipsiz hayvanları besleme etkinliğiyle farkındalık yarattı.

Dünyayı etkileyen ve binlerce ölüme neden olan koronavirüs salgını nedeniyle tüm dünyada olduğunu gibi Türkiye'de de sokaklar bomboş kaldı. Sokakların boşalmasının ardından sahipsiz hayvanlar, yemek bulmakta zorluk çekmeye başladı.

voyage otel

CHP Bodrum ilçe örgütü koronavirüs salgını nedeniyle boşalan Bodrum sokaklarında sahipsiz hayvanları besleme etkinliğiyle farkındalık yarattı. Koronavirüs nedeniyle bomboş kalan sokaklarda yiyecek ve su sıkıntısı çeken hayvanlara sahip çıktı. CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan yönetimide yapıla çalışma kapsamında Bodrum Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürlüğüne 500 kg mama bağışında bulunuldu.

 

 

 
Etkiliğkte konuşan CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan "Corona virüsü tedbirleri kapsamında, sokak hayvanlarımızın  yiyecek ve suya ulaşmasının zorlaştığını farkettik. Bu hususta, Bodrum İlçe yönetim kurulu üyelerimiz ile  sokakta yaşayan sahipsiz dostlarımıza mama dağıtımlarında  destek olmak için, Bodrum Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürlüğüne 500 kg mama bağışında bulunduk. Bütün Bodrum halkını duyarlı olmaya, bu kampanyaya destek vermeye davet ediyorum" dedi.

Koronavirüs nedeniyle sokaktaki hayvanların da zor günler geçirdiğini söyleyen Karahan, " Bu 'evde kal' kampanyası sürecinde vatandaşlarımız evlerinde kalmaya devam ederken, biz gerekli bütün önlemlerimizi alıp onları besliyoruz. Onları sevgimizden mahrum bırakmıyor ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam ediyoruz"çağrısıda bulundu.