• Nevavprestij
EKONOMİ Haber Girişi : 24 Aralık 2022 16:07

CHP Bodrum'da seçim startını verdi! İlçe başkanı adaylığını açıkladı!

CHP Bodrum'da seçim startını verdi! İlçe başkanı adaylığını açıkladı!
CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, milletvekili aday adayı olabilmek için görevinden istifa etti. Karahan," Bodrum'dan son 30 yıldır milletvekili çıkmadı. Ben bu kutsal göreve talebim"dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, görevinden istifa etti. CHP tüzüğü gereği milletvekili aday adayı olmak için istifa eden Karahan, ilçe binasında düzenlediği basın toplantısında milletvekilli aday adaylığını da açıkladı. CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, Mürsel Alban, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Marmaris, Milas, Ortaca, Fethiye, Menteşe CHP İlçe Başkanları ile meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş Karahan' destek verdi.

voyage otel

 

 

Basın toplantısında konuşan milletvekilleri ve belediye başkanları adaylığını açıklayan Karaman'a destek mesajı verdiler.

 

 Aday adaylığını açıklayan Halil Karahan ise konuşmasına partililere teşekkür ederek başladı. 30 yıldır Bodrum’dan milletvekili çıkmadığını belirten Karahan, " Partide her türlü kademe görev yaptım. 4 yıldan bu yana da ilçe başkanlığı görevini yürütmekteyim. 2018 yılında karmaşa vardı. Ama biz süreci iyi yönettik. 2019 yerel seçimlerinde doğru adaylarla hem Bodrum'u hem de Muğla’yı aldık. Vicdanım rahat. Şimdi sırada iktidarımız var. Yapılacak ilk seçimde AKP'yi sandığa gömeceğiz. Millet itifakıyla ve dostlarımızla bunu başaracağız. Listede yer alsam da almazsam da çalışacağım. Partimizin iktidarımız için kanımızın son damlasına kadar çalışacağım. Bodrum ve Muğla saldırı altında bunlarla mücadele ediyoruz. Maden sahalarıyla mücadele ediyoruz. Tek çare bu iktidarın gitmesidir" dedi.

 

2023 seçim hazırlıklarını sürdüen CHP, bu kapsamda tüm il ve ilçe teşkilatlarına Genel Sekreter Selin Sayek Böke ve Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı imzasıyla yazı göndermişti.

 

Yazıda İl başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belde başkanları ve belde yönetim kurulu üyelerinden aday adayı olacakların 5-26 Aralık tarihlerinde istifa dilekçelerini CHP Genel Sekreterliği'ne sunmaları talep edilmişti.