EGE Haber Girişi : 16 Şubat 2022 11:58

Ceyar bakımevinin müdavimi oldu

Ceyar bakımevinin müdavimi oldu
Bodrum'da tedavisi sonrası doğaya bırakılan domuz bakım evini sürekli ziyaret ediyor. Ceyar ismi verilen domuz ile personel arasında sevgi bağı oluştu.

Muğla'nın Bodrum İlçesi' nde Torba Rehabilitasyon Merkezinde tedavi olan Ceyar, ilgiden memnun kalınca bakımevinin müdavimi oldu.

voyage otel


Bodrum'da yaklaşık iki sene önce yaralı bir domuz, Torba Rehabilitasyon Merkezinde tedavi edildi. Doğal yaşam alanına bırakıldı. Ancak, tedavi sırasında görevli personelle domuz arasında bir bağ oluştu. Personelin ilgisinden memnun kaldı. Sık sık bakımevini ziyaret etmeye başladı. Görevli personel sevimli domuza 'Ceyar' adını verdi. Bakımevinin personeliyle arkadaş olan Ceyar ziyaretlerini sıklaştırdı, daha fazla ilgi görmek istedi. Rehabilitasyon Merkezi personeli tarafından, yiyecek verildi.

 

SIK SIK BİZİ ZİYARET EDİYOR

 

Bodrum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Serkan Yanık, "Ceyar burada tedavi gördükten sonra sanırım bizim ilgimizden memnun kaldı. Sık sık bizi ziyaret ediyor. Misafirimiz oluyor. Personelimiz de ilgi gösteriyor, yiyecek veriyor. Adeta bizim arkadaşımız oldu. İlgi görmek istiyor. Biz doğal döngüye de dikkat ederek beslenmesine yardımcı oluyoruz. Çünkü onun varlığı doğal döngü açısından önemli. Bu yüzden dikkat ediyoruz" dedi.