• raşit emir süer
POLİTİKA Haber Girişi : 26 Ekim 2022 14:39

Cesurlar hareketi İyi Parti 5 yaşında!..

Cesurlar hareketi İyi Parti 5 yaşında!..
25 Ekim 2022, İYİ Parti Marmaris İlçe Teşkilatı; saatler tam 12.00’ı gösterirken Atatürk’ün huzurundaydı!..

Tam 5 yıl önce 25 Ekim 2017 tarihinde Meral Akşener liderliğinde kurulan ve  “Cesurlar Hareketi” sloganıyla yola çıkan İYİ Parti bugün, Türkiye genelinde aynı saatte Atatürk’e çelenk sundu, İstiklal Marşı okudu ve 5. Yılını kutladı.
     

voyage otel

İYİ Parti’nin 5. Kuruluş yıl dönümünde Marmaris İYİ Partililer; Atatürk Anıtında bir araya geldiler. Çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal marşı okunmasından sonra söz alan İYİ Parti Marmaris İlçe Başkanı Ali Toksoy İYİ Parti’nin Türkiye’yi yönetmek üzere yola çıktığına dikkat çektiği konuşmasında; “ Sözlerime  öncelikle 14 Ekim’ de Bartın’ın  Amasra  ilçesinde meydana gelen, elim  maden  faciasında   kaybettiğimiz 41  maden şehidimizi rahmetle anarak başlamak istiyorum. Allah rahmet eylesin, ruhları şad olsun. Allah, başka  kaza  bela göstermesin . Yaralı  madencilerimize de, acil  şifalar diliyorum. Beş yıl önce; “önce  millet,  önce  memleket”  diyerek çıktığımız kutlu yolculuğumuzda, bir dönüm noktasındayız.
     İYİ Parti  olarak  iktidara  yürümek  üzere  hazırlıklarımızı  yaptık  ve yapmaya  devam ediyoruz.  Marmaris,  bu  gerçeği  görüyor, milletimiz de  bu gerçeği  görüyor.       İYİ Parti  Güneşi ;  Türkiye’nin   her  yerinde  aydınlatmaya, ışık  saçmaya, parlamaya devam  ediyor  ve  edecek. Yolumuz Türkiye Cumhuriyeti’nin  kurucusu Gazi  Mustafa Kemal  Atatürk ,  yolumuz  demokrasi, yolumuz adalet, yolumuz  hak ve hakikat yoludur.” dedi. Ata SEVGİ AjansCANKA