• Nevavprestij
EGE Haber Girişi : 03 Ekim 2023 14:14

ÇAĞDAŞ BODRUM SPOR MAY AJANS İLE “DEVAM” DEDİ

ÇAĞDAŞ BODRUM SPOR MAY AJANS İLE “DEVAM” DEDİ

 

Sosyal projelere destek vererek yaşadığı bölgeye katkı sağlayan, yerel ve ulusal basın bağlantıları ile müşterilerinin seslerini ülke genelinde duyuran Bodrum’un en güçlü dijital medya ajansı MAY Ajans, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ne yükselen Çağdaş Bodrum Spor Kulübü ile 2023-2024 Sezonunda da beraber yürüyecek.

voyage otel

 
 
 
Kuruldukları süreden günümüze toplam 2 sezonda TB2L’den Türkiye Sigorta BSL’ye yükselme başarısı gösteren Çağdaş Bodrum Spor Kulübü, dijital, görsel, sosyal medya, PR ve masa üstü yayıncılığı ve dijital pazarlama hizmetlerini üstlenen MAY Ajans ile daha önce olduğu gibi BSL’de de yürüyeceğini açıkladı.
Çağdaş Bodrum Spor Kulübü Kurucusu ve Başkanı Dağlarca Çağlar ile MAY Ajans Kurucularından Mehmet Kadir KILINÇ ile imza altına alınan sözleşme ile MAY Ajans, Çağdaş Bodrum Spor Kulübü’nün resmi ajansı oldu.
 
 
MAY AJANS HAKKINDA
 
 
Uzun yıllar Turgutreis Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü yapan Ayşegül Ülkü ve Mehmet Kılınç tarafından 2010 yılında kurulan May Ajans Bodrum'un eksik ve yetersiz hizmet üreten sektörlerinden birini ayağa kaldırdı. Başta inşaat, eğlence, gıda ve turizm olmak üzere, birçok STK ve spor kulübünün de dijital tanıtım ve reklam alanında çözüm ortağı olarak hizmet veren May Ajans, Bodrum’un ülke genelinde tanıtımına da katkı sağlıyor.
 
 
Sosyal projelere destek vererek yaşadığı bölgeye katkı sağlayan, yerel ve ulusal basın bağlantıları ile müşterilerinin seslerini ülke genelinde duyuran, dijital platformlardaki güçlü planlama ve stratejileriyle sayıları milyonlara ulaşan kullanıcılara Bodrum’da hizmet veren firmaları duyuran May Ajans, Değişen teknoloji ve sek törel hizmetleri yakından takip ediyor.