• raşit emir süer
EGE Haber Girişi : 24 Kasım 2022 14:38

ÇAĞDAŞ BODRUM SEYİRCİSİYLE BULUŞMAK İÇİN GÜN SAYIYOR!

ÇAĞDAŞ BODRUM SEYİRCİSİYLE BULUŞMAK İÇİN GÜN SAYIYOR!

Henüz kurulduğu ilk sene bir üst lige çıkma başarısı göstererek, bu sene Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi’nde oynayan Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor, iki hafta üst üste oynadığı deplasman maçlarının ardından kendi evinde 8. Hafta mücadelesine hazırlanıyor.

voyage otel

 

Ankara ve ardından Bursa Deplasmanında oynadığı iki maçta da rakiplerini yenerek ligdeki birinciliğini koruyan Bodrum’un Takımı, 26 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 17:30’da Bitez Bodrum Spor Salonu’nda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıt Spor ile karşılaşacak. Ligde 13 puanlı 3 takım arasında elde ettiği averaj ile birinciliğini koruyan ve bu seneki hedefi Süper Lig olan Çağdaş Bodrum Spor, Misli.com Türkiye Basketbol Liginde yerini korumak ve hedefine ulaşmak için bundan sonraki her karşılaşmada galibiyet için mücadele verecek.

Temposu yüksek ve heyecanın dorukta yaşandığı, sporseverlere seyir kalitesi yüksek maçlar izleten Çağdaş Bodrum Spor, kendi evinde oynayacağı bu karşılaşmaya Bodrum’da bulunan tüm sporseverleri davet ediyor.

 

Sezon öncesi dönemde büyük bir yapılanma dönemine giren Çağdaş Bodrum Spor, yeni ve güçlü transferlerle göz doldurduğu gibi, Lig birinciliği ile A, takımında, U-14, U16, U-18 liginde mücadele veren alt yapı oyuncuları ve teknik kadrosuyla sadece Bodrum’un takımı değil, Türkiye’nin de en güçlü takımlarından olacağının mesajını veriyor.