• raşit emir süer
EGE Haber Girişi : 19 Nisan 2020 13:58

Büyükşehir’den muhtarlara hijyen paketi

Büyükşehir’den muhtarlara hijyen paketi
İzmir Büyükşehir Belediyesi kentteki tüm muhtarlara hijyen paketi dağıtıyor. Paketlerin için dörder maske ve 100 mililitrelik bir dezenfektan bulunuyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında muhtarlara hijyen paketi dağıtmaya başladı. Merkezde giderek yaygınlaşacak maskematik uygulamasının yanı sıra 11 merkez ilçedeki muhtarlara acil ihtiyaçlar için 770 hijyen paketi ulaştırılacak. Merkez ilçelere dağıtım İzmir Büyükşehir Belediyesi İkim Değişikliği ve Çevre Koruma Daire Başkanlığı Haşere Mücadele Birimi tarafından yapılıyor. Her muhtara iki tane hijyen paketi veriliyor. Paketlerin içinde 4 maske ve 100 mililitrelik bir dezenfektan bulunuyor.

voyage otel

 

Büyükşehir Belediyesi maskematik kurulamayacak merkez dışındaki 19 ilçe için ise Yerel Hizmetler Şube müdürlüklerine 5 bin hijyen paketi gönderdi. Bu paketler Belediye’nin görev başındaki personeline ve muhtarlara dağıtılacak. Büyükşehir Belediyesi ayrıca Kriz Belediyeciliği kapsamında merkez dışındaki ilçelerin koordinasyonunu sağlayan Belediye’ye bağlı şirketlerin yönetim kurulu başkanları ve genel müdürlerinin talepleri doğrultusunda merkez dışı ilçelerdeki pazarlarda dağıtılmak üzere ise 40 bin maske ulaştırdı.