• Nevavprestij
SPOR Haber Girişi : 18 Temmuz 2023 15:29

Bursa'da enduro heyecanı

Bursa'da enduro heyecanı

Türkiye’nin en iyi enduro sporcularının katıldığı Türkiye Süper Enduro Şampiyonası'nın açılış ayağı, Bursa’nın İznik ilçesinde yapıldı. 2022 yılında kendi grubunda süper enduro şampiyonu olan sporcumuz Aykut KIZILTAN 2023 şampiyonasına hızlı bir başlangıç yaparak rakiplerine gözdağı verdi.

voyage otel

 

Sporcumuz; Hafta sonu yapılan Süper Enduro Şampiyonasının ilk ayağında rakiplerini geride bırakarak kendi grubunda 1.lik ve genel klasmanda da 2.lik elde ederek rakiplerine 2023 Süper Enduro Şampiyonasının zirve yarışında kendisinin de olduğunu kanıtlamış oldu.

Zorlu engeller ile dolu olan Süper Enduro parkurunda yaşanılan mücadelede kürsüye çıkarak Bodrumu temsil eden 

 

Sporcumuz Aykut Kızıltan’a teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Bodrum Motosiklet spor Kulübü adına bir açıklama yapan, BMK Başkanı Cevdet Erçik, BMK sporcusu Aykut Kızıltan'a başarısı nedeniyle tebrik ederek başarılarının devamını diledi.  Erçik sözlerini şöyle sürdürdü: "Bodrum Motosiklet Spor Kulübü olarak sporculara daha çok destek olup daha çok imkan sunmak için sponsorluklarımızı arttırma kararı aldık. Bu bağlamda 

ulusal yarışlarda boy gösteren yarışçılarımıza sponsorluk sağlayarak sporun ve sporcunun yanında olmak isteyen firmaların kulübümüz ile iletişime geçerek destek vermelerini bekliyoruz."