• Nevavprestij
BODRUM ÖZEL Haber Girişi : 29 Mart 2021 11:38

Burcu Güney''in beklenen çalışması hayranlarıyla buluşuyor!

Burcu Güney''in beklenen çalışması hayranlarıyla buluşuyor!
Profesyonel müzik hayatını Bodrum’da  sürdüren Burcu Güney'in ikinci singel çalışması yakında hayranlarıyla buluşacak. Hazırlıklarını sürdüren Güney, "Bu benim için özel bir parça. 2 ay içerisinde şarkı çıkmış olur” dedi.

Haber Merkezi -  Profesyonel müzik hayatını Bodrum’da  sürdüren Burcu Güney'in ikinci singel çalışması yakında hayranlarıyla buluşacak.  Burcu Güney, ilk single çalışması ‘Bir şey var”ı 1 Ocak itibariyle çıkarmıştı. Güney, ikinci single çalışması “Ala” için de hazırlıklarını sürdürüyor. Şarkı, yaz aylarına girerken dijital platformlarda yerini alacak. 

voyage otel

Müzik çalışmalarını değerlendiren Burcu Güney, müziğe ilk olarak lisede katıldığı bir yarışma ile başladığını söyledi.  Güney, “Müziğin profesyonel bir şey olabileceğini o zaman anladım aslında çünkü ailemde müzisyen yoktu. Ondan sonra da başka alanlarla ilgilendim ama benim için ilk planda hep müzik oldu. Profesyonel yaşamım ise Caprice The Show adındaki show orkestrasına girmemle başladı. Ondan sonra ilerleyen dönemlerde ünlü sanatçılarla vokalist olarak çalıştım. Daha sonra Tarık Sezer, İskender Paydaş gibi isimlerle çalıştım. Şimdi kendi sahnelerime devam ediyorum" dedi. 

 

İddialı bir çalışma


 
Single çalışması müjdesini veren Güney, “Klibi Bodrum’da çektik. Gerenkuyu sahilinde çektik. Orada eski bir yapı var, orayı kullandık. Bir de Ören tarafında bir yer kullandık. Aslında mekansız görünmesini istedik ama 3-4 nokta kullandık. Şarkının adı ‘Bir şey var’. Bütün dijital platformlar ve Youtube’da ulaşılabilir. Söz ve müziği bana ait. Söz ve müziği yine bana ait. Onun da klip çalışması olacak. O da benim için özel bir parça. 2 ay içerisinde şarkı çıkmış olur” diye konuştu.