• Nevavprestij
GÜNCEL Haber Girişi : 22 Haziran 2021 13:38

Bülent Uygun Bodrum’da Çevrecilerin Üzerine Yürüdü

Bülent Uygun Bodrum’da Çevrecilerin Üzerine Yürüdü
Teknik Direktör Bülent Uygun, tatil yaptığı Bodrum’da çevrecilere saldırdı. Sözlü olarak başlayan tartışma kavgaya dönüşmeden otel çalışanlarının ara girmesiyle önlendi.  Uygun’un çevreciler yönelik sert ifadeleri dikkatlerden kaçmadı

Haber Merkezi - Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde  tatil yapan Teknik Direktör Bülent Uygun, Çevrecilerle karşı karşıya geldi. Uygun ve ailesinin kaldığı Gündoğan’daki otele ilişkin İzmir Bölge İdare Mahkemesi 24. Ceza Dairesi, yerel mahkemenin verdiği kamu yararı amacı ile yapılan dolgu alanında mevcut ruhsatsız yapılaşma ve işgallerin oluştuğu kararını onayladı. Bunun üzerine Gündoğan Mah. Kızılburun Mevkii, 5 pafta , 468 parselde kain “Casa Costa” isimli işletme aralarında kent konseyi üyeleri, Peynir Çiçeği Derneği üyeleri bulunan çok sayıda çevreci burada basın açıklaması yaptı.

voyage otel

 

Kamuoyunu bilgilendirme yapan çevrecilere açıklama sonrası Teknik Direktör Bülent Uygun,  tepki gösterdi. İşletmede misafir olduğunu ve bu açıklamadan rahatsız olduğunu belirten Uygun, çevrecilerin üzerine yürüdü. Sözlü olarak başlayan tartışma kavgaya dönüşmeden otel çalışanlarının ara girmesiyle önlendi.  Uygun’un çevreciler yönelik sert ifadeleri dikkatlerden kaçmadı.

 

İşte o anlar: